Πονοκέφαλος... για Τσίπρα οι «κορώνες» Καμμενου

Σε πρόβλημα εξελίσσεται για τον Αλέξη Τσίπρα ο Πάνος Καμμένος που συχνά το τελευταίο διάστημα παρεμβαίνει σε ζητήματα που αφορούν και τη διπλωματία της χώρας, προκαλώντας έντονη ενόχληση σε εσωτερικό και εξωτερικό.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, μετά από τη φιέστα που οργάνωσε σε Καστελόριζο, Ρω και Στρογγυλή, με την κοινή παρουσία βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ,

της Χρυσής Αυγής και των ΑΝΕΛ, έδειξε ότι δεν καταλαβαίνει από ισορροπίες και ρίχνει ρουκέτες, αδιαφορώντας για τις παρενέργειες των κινήσεών του.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, προφανώς πιεζόμενος από τις κακές δημοσκοπήσεις για το κόμμα του που δεν κερδίζει το εισιτήριο στη Βουλή, με συνέντευξή του την Πέμπτη στο ραδιοφωνικό σταθμό Real Fm και στον Γιώργο Τράγκα, αποκάλεσε τον τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν «στυγνό δικτάτορα».

Τα τηλέφωνα έσπασαν στο Μέγαρο Μαξίμου και δεν ήταν λίγοι οι υπουργοί και βουλευτές που ζήτησαν από το πρωθυπουργικό επιτελείο να βάλει…«πάγο» στον Π. Καμμένο και να τον συγκρατήσουν, γιατί έτσι που το πάει δεν το έχει τίποτα να κηρύξει και τον πόλεμο!

Μ.Α.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα