Ο Μήτρογλου ανησυχεί την Παρί

Με σεβασμό αλλά και μεγάλη αυτοπεποίθηση αντιμετωπίζουν στην Παρί το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό το βράδυ της Τετάρτης για την 5η αγωνιστική της φάσης των Ομίλων του Champions League.

Ο Ζλάταν Ιμπαΐμοβιτς και η παρέα του θέλουν αφενός να διατηρήσουν το αήττητο και αφετέρου να σφραγίσουν την πρώτη θέση και μαθηματικά, κάτι που δεν κατάφεραν την προηγούμενη αγωνιστική με την ισοπαλία

που απέσπασε απρόσμενα η Άντερλεχτ.

Όπως μεταδίδει το Γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων οι Παριζιάνοι είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν την «πιο πλούσια και πιο πετυχημένη ελληνική ομάδα που έχει στις τάξεις της πολλούς παίκτες που είναι εξοικειωμένοι με την Παρί αφού έχουν αγωνιστεί εναντίων της αλλά ο άνθρωπος που πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα είναι ο 25χρονος Κώστας Μήτρογλου» .

Για τον …γενειοφόρο , όπως τον χαρακτηρίζουν διεθνή επιθετικό αναφέρουν ότι τα στατιστικά του στοιχεία είναι πραγματικά εντυπωσιακά και σημειώνουν τα τρία γκολ που σημείωσε απέναντι στην Ρουμανία με τη φανέλα της Εθνικής αλλά και το χατ τρικ κόντρα στην Άντερλεχτ . Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται τόσο για τον Σιόβα όσο και για τον Χολέβα που επιστρέφουν και βρίσκονται στη διάθεση του Μιτσελ.

Από την άλλη πλευρά ωστόσο εμπιστεύονται την επιθετική δεινότητα του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς που έχει πετύχει 17 γκολ στα 11 τελευταία παιχνίδια αλλά και τον Έντισον Καβάνι που επιστρέφει μετά από ένα Σαββατοκύριακο ξεκούρασης. «Ορισμένοι περιμένουν πως και πως να σκοντάψουμε. Αργά ή γρήγορα θα γίνει κι αυτό. Εμείς μπορούμε να τους διαβεβαιώσουμε ότι θα κάνουμε ότι μπορούμε για να αργήσει όσο το δυνατόν περισσότερο αυτή η στιγμή» λέει χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Παρί Λοράν Μπλαν

Keywords
Τυχαία Θέματα