Πάρτην και στον γάμο σου….

08:48 6/9/2012 - Πηγή: Antinews

Η Gina Rinehart είναι μια Αυστραλή δισεκατομμυριούχος. Παράλληλα είναι και η πιο πλούσια γυναίκα στον κόσμο. Η περιουσία της αποτελείται κυρίως από ορυχεία.

Τελευταία όμως, μάλλον τα έχει χάσει. Ή έχει βάλει πλώρη για να αναλάβει το ΔΝΤ. Αλλιώς δεν εξηγείται.

Πριν από μερικές ημέρες, συμβούλευσε τους φτωχούς του κόσμου να σταματήσουν την γκρίνια και το ποτό και να στρωθούν στην δουλειά.

Χθες αποφάσισε να ξανακτυπήσει, τονίζοντας ότι η Αυστραλία

θα πρέπει να στραφεί προς την Αφρική για έμπνευση.

Πιο συγκεκριμένα, είπε πως οι Αυστραλοί θα πρέπει να μιμηθούν τους Αφρικανούς, οι οποίοι όχι μόνο είναι εργατικοί αλλά  είναι και  διατεθειμένοι να εργάζονται για μόλις $2 την ημέρα.

Σε βίντεο που γυρίστηκε για λογαριασμό της Λέσχης Ορυχείων του Sydney, η (παχουλή) Rinehart εμφανίζεται ανήσυχη για το οικονομικό μέλλον της χώρας της, αφού, όπως λέει,  οι κάτοικοί της δεν θέλουν να δουλεύουν όπως οι Αφρικανοί.

Στην έκκληση της δισεκατομμυριούχου για ημερομίσθια των $2, απάντησε η πρωθυπουργός της Αυστραλίας Julia Gillard, που όπως είπε «το να πετάς σε κάποιον $2 για να εργαστεί, δεν είναι ο τρόπος που λειτουργούμε εδώ στην Αυστραλία».

Και για να μην ξεχνιόμαστε, σύμφωνα με το BBC, η Gina Rinehart κερδίζει περίπου $611 το κάθε δευτερόλεπτο!

Μήπως θα πρέπει να την φέρουμε κατά δω, για να ολοκληρωθεί επιτέλους ο θίασος των τελευταίων χρόνων, που μας έχει καταντήσει πένητες;

Strange Attractor

Πηγή: bbc.co.uk

Keywords
Τυχαία Θέματα