“Χρυσή Αυγή” και Μιχαλολιάκος ευχαριστούν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για την ευγενική χορηγία

07:07 6/9/2012 - Πηγή: Antinews

Η δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse για την εφημερίδα «Το Ποντίκι» δίνει τα εξής αποτελέσματα μαζί με την αναγωγή:

ΝΔ: 22,5%ΣΥΡΙΖΑ: 21,5%ΠΑΣΟΚ: 7,5%Ανεξάρτητοι Έλληνες: 6%Χρυσή Αυγή: 9,5%ΔΗΜΑΡ: 4%ΚΚΕ: 4,5%

Χωρίς την αναγωγή τα αποτελέσματα είναι ΝΔ με 25%, ΣΥΡΙΖΑ 24%, Χρυσή Αυγή

10,5%, ΠΑΣΟΚ 8%,Ανεξάρτητοι Ελληνες, 6,5%, ΚΚΕ 5% και ΔΗΜΑΡ 4,5%.

Δεν ξέρουμε αν πρέπει να ασχοληθούμε σοβαρά με μια δημοσκόπηση την παρούσα χρονική στιγμή, όμως σίγουρα πρέπει να σταθούμε στο γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή είναι πλέον τρίτο κόμμα σε δύναμη και κοιτάζει το ΠΑΣΟΚ και γελάει.

Όλοι εμείς όμως θα πρέπει να κλαίμε με μαύρο δάκρυ για τα όσα συμβαίνουν και για τα οποία υπεύθυνα είναι αποκλειστικά τα δύο μεγάλα κόμματα. ΠΑΣΟΚ και ΝΔ που κυβέρνησαν με απόλυτη αλαζονεία τα τελευταία 40 χρόνια, είναι οι καλύτεροι «σύμμαχοι» του Μιχαλολιάκου και των νεοναζιστών που πλασάρονται σαν το μοντέρνο, το sexy, το πατριωτικό και το «καθαρό».

Τα δύο κόμματα πριμοδοτούν τη Χρυσή Αυγή και της δίνουν αυτά τα εντυπωσιακά αποτελέσματα. Όταν παίρνουν αποφάσεις που δεν βασίζονται στο συμφέρον της πατρίδας και των πολιτών τότε ο κόσμος θα στραφεί στο λύκο που φόρεσε την προβιά και το παίζει αρνάκι.

Διότι είτε το θέλουν είτε όχι η Χρυσή Αυγή είναι ένα φιλοναζιστικό, καθαρά φασιστικό κόμμα με απόψεις που παραπέμπουν σε άλλες εποχές. Τώρα είναι  άλλου παπά ευαγγέλιο αν παίζουν έξυπνα το χαρτί των λαθρομεταναστών, όταν στις ανακοινώσεις τους για την οικονομία είναι πιο… προωθημένοι και από τον Τσίπρα κι όταν ο Κασιδιάρης και τα άλλα μπουμπούκια ανεβάζουν ημίγυμνες φωτογραφίες για να δούμε τους κοιλιακούς τους και να αρρωστήσουν κάτι χαζοκόριτσα που γουστάρουν τσαμπουκάδες.

Όλα τα παραπάνω, όμως, δεν είναι πολιτική. Είναι ένα αχαρακτήριστο «μάζεμα» των πιο λούμπεν ακροδεξιών στοιχείων που εκμεταλλεύονται την κατάσταση της χώρας. Αν ο κόσμος θέλει να ανεβάσει τον Μιχαλολιάκο, ας το κάνει. Θα πληρώσει, όμως, το τίμημα της στροφής προς τα άκρα. Ελπίζουμε να μην είναι αργά.

Keywords
Τυχαία Θέματα