Παραιτήθηκε ο Μεϊμαράκης

Επιτέλους, η λίγη σοβαρότητα που απέμεινε στον κ. Μεϊμαράκη του επέτρεψε να παραιτηθεί και να κινηθούν οι διαδικασίες προκειμένου να επανέλθει η ομαλότητα στο κόμμα. Αν και πολύ αμφιβάλλουμε καθώς ακόμη και την τελευταία στιγμή ο πρώην μεταβατικός άφηνε αιχμές κατά του Σαμαρά. Περίμενε 24 ώρες να του... ζητήσει συγγνώμη ο πρώην πρωθυπουργός για μια δήλωση που δεν έκανε ποτέ.

Ο κ. Μεϊμαράκης είπε ότι ξύπνησε και διάβασε το Έθνος που έλεγε ότι ο Σαμαράς

ζήτησε την παραίτησή του. Μια δήλωση που δεν έγινε ποτέ και που η εφημερίδα απλά... διέγνωσε το κλίμα στο Σαμαρικό στρατόπεδο.

Πάγια τακτική του κ. Σαμαρά ήταν να μην εμπλακεί στις διαδικασίες εντός της ΝΔ και το μόνο που ζητούσε ήταν να διασφαλιστεί η ενότητα του κόμματος. Έχοντας τρικυμία εν κρανίω ο Βαγγέλας θεώρησε ότι ο πρώην πρωθυπουργός ζητά την παραίτησή του και περίμενε να την πάρει πίσω αυτή τη δήλωση που... δεν υπήρξε ποτέ.

«Eπειδή αντιλαμβάνομαι ότι σχηματοποιείται μια επίθεση στο πρόσωπό μου πολλές φορές χυδαία, ανήθικη που πάντως δε συνάδει με το Νεοδημοκρατικό ύφος και ήθος και επειδή έχει δημιουργηθεί πάρα πολύ μεγάλη ένταση και οι Νεοδημοκράτες είναι πολύ στεναχωρημένοι για να αποκλιμακώσω αυτή την ένταση, όρισα τον Γ. Πλακιωτάκη αντιπρόεδρο. Και παραδίδω την έδρα μου στην μεταβατική προεδρία της ΝΔ στον κ. Πλακιωτάκη συνεχίζοντας την υποψηφιότητά μου για πρόεδρος του κόμματος». Όταν ρωτήθηκε ποιος του επιτίθεται και αν είναι ο κ. Σαμαράς αυτός, τόνισε: «Νομίζω το έχετε όλοι καταλάβει. Επειδή υπηρετώ την ενότητα και τα έχω πει, δεν συμβάλλουν αυτές οι ερωτήσεις».

Δηλαδή ακόμη πιστεύει ότι ο Σαμαράς ζητά την παραίτησή του και αφήνει αιχμές εναντίον του. Έλεος πια με τον πρώην μεταβατικό. Αφού διέλυσε το κόμμα, αφού οδήγησε τη ΝΔ σε φιάσκο, αφού φαντασιώνεται διάφορα, συνεχίζει και προκαλεί.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα