Ο Βαγγέλας πήρε τ’ όπλο του...

Δεν πέρασαν ούτε 24 ώρες από την αποκάλυψη που έκανε το Antinews για την πέμπτη φάλαγγα του Αλέξη και ήρθε ο Βαγγέλας να μας επιβεβαιώσει.

Ή καλύτερα να ολοκληρώσει αυτό τον κύκλο αμφισβήτησης του Κ. Μητσοτάκη.

Την αρχή έκανε η Παπακώστα η οποία διαγράφηκε, ακολούθησαν συνεντεύξεις μίσους κατά της ηγεσίας της ΝΔ, με τον Βαγγέλα να βάζει το κερασάκι στην τούρτα... της υπονόμευσης.

Σε...

ηγετική εμφάνιση που έκανε στη Θεσσαλονίκη, ο άνθρωπος που ζητούσε να πιει καφέ με τον ολετήρα όταν έλεγε «ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν», ο άνθρωπος που χάρισε τις εκλογές στον Τσίπρα το 15’ οδηγώντας την Ελλάδα σε νέα δυσβάσταχτα μνημόνια τη στιγμή που έβγαινε από την κρίση, ζήτησε εθνική συνεννόηση.

Πραγματικά δεν περιμέναμε ότι οι καραμανλικοί θα αγκάλιαζαν με τόση θέρμη τον Αλέξη. Είναι δυνατόν τη στιγμή που η ΝΔ δίνει αγώνα μέχρις εσχάτων για να απαλλαγεί η χώρα από τη χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος, να έρχεται ο πικραμένος Βαγγέλας και να ζητάει εθνική συνεννόηση;

Εθνική συνεννόηση σε τι; Στο ότι φόρτωσαν άλλα 100 δισ. στις πλάτες των πολιτών, στο ότι ξεπούλησαν την Ελλάδα για 100 χρόνια, στο ότι η Ελλάδα έχει βουλιάξει από τους λαθρομετανάστες, στο ότι οι μπαχαλάκηδες σπάνε, καίνε και απειλούν ανενόχλητοι; Ή στα νταλαβέρια και τα υπόγεια ντιλ του Αλέξη με την διάπλοκη, τα οποία ούτε καν τολμούσαν να κάνουν παλαιότερες διεφθαρμένες κυβερνήσεις;

Αυτός είναι ο ριζοσπαστικός κοινωνικός φιλελευθερισμός με κέντρο τον άνθρωπο, που χάραξε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής; Αυτή είναι η ιδεολογική σταθερά και πυξίδα του κόμματος, όπως μας πληροφόρησε χθες; Να συμμαχείς με τους καταστροφείς της Ελλάδας; Ας μας το πει για να ξέρουμε;

Ίσως να έχει δίκιο αυτός και άδικο ο Μητσοτάκης που παλεύει νυχθημερόν για να απαλλαγούμε από τους κατσαπλιάδες.

Λανθασμένες και οι δημοσκοπήσεις που έχουν παγιώσει την διψήφια διάφορα της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ; Λανθασμένη και η συντριπτική πλειοψηφία του λαού που λέει ότι ο Αλέξης τα έχει κάνει μαντάρα;

Μήπως αυταπατάστε όπως ο ολετήρας κύριε Μεϊμαράκη;

O πρόεδρος της καρδίας μας ψέλλισε και κάτι περί ενότητας στη ΝΔ, ότι στηρίζει τις προσπάθειες της νέας ηγεσίας και ότι υπηρετεί την παράταξη ως απλός στρατιώτης.

Δηλαδή αφού αμφισβήτησε ξεκάθαρα την στρατηγική του Κυριάκου, είπε να το παίξει… παραταξιακός.

Αμ δεν είναι έτσι οι παραταξιακοί Βαγγέλη μου. Ούτε οι πιστοί στρατιώτες. Ξέρεις πολλούς στρατιώτες να υπονομεύουν τον στρατηγό τους την ώρα της μάχης;

Αν ήσουν πραγματικά πιστός στρατιώτης της παράταξης θα είχες ήδη συνταχθεί με τον αρχηγό σου και δεν θα έδινες όπλα στον αντίπαλο για να του κάνει ζημιά. Τόσο άπλα είναι τα πράγματα.

Γιατί αν κάνεις μια βόλτα στα συριζαίικα μέσα θα διαπιστώσεις ότι μόνο ενωτικό δεν σε παρουσιάζουν.

Πλέον η κατάσταση έχει κακοφορμίσει. Αντί να ασχολούμαστε με τα δεινά που έχει προκαλέσει ο Τσίπρας και η παρέα του, ασχολούμαστε με τη δυσαρέσκεια των Καραμανλικών.

Αποδεικνύεται ότι κι οι ίδιοι συμμετέχουν στις προσπάθειες της διάπλοκης και του διεφθαρμένου συστήματος που νέμονται τη χώρα να διασωθεί ο Τσίπρας.

Θέλουν να εγκλωβίσουν τον Μητσοτάκη στα νοσηρά τους σχέδια. Όμως δεν πρέπει να τους κάνει τη χάρη. Στο Συνέδριο του κόμματος του δίνεται η ευκαιρία να τους αναγκάσει να σιωπήσουν για πάντα. Να καταστήσει σαφές ότι η ΝΔ δεν εκβιάζεται από... οιονεί ιδιοκτήτες. Κι αυτό θα επιτευχθεί μόνο εάν υπάρξει ιδεολογική καθαρότητα.

Αν ο Κυριακός δεν ξεκαθαρίσει την ιδεολογία του κόμματος και συνεχίσει να ψαρεύει στα θολά νερά του... μπλε ποταμιού, να θεωρεί σίγουρο ότι οι επιθέσεις εκ Ραφήνας ορμώμενες δεν θα σταματήσουν.

Είναι αυτό το ιδεολογικό κενό που τους κάνει να επιτίθενται σε μια απέλπιδα προσπάθεια παλινόρθωσης του καραμανλισμού που ο λαός έχει προ πολλού καταδικάσει.

Και θα δούμε εάν τότε έχουν τα κότσια να αμφισβητήσουν τον Μητσοτάκη. Το πολύ πολύ να δυσαρεστηθούν και να μας αδειάσουν τη γωνιά. Έκτος κι αν είναι αυτός ο τελικός τους στόχος.

Άλλωστε το έχουν κάνει ήδη με το πραξικόπημα Καμμένου κατά του Σαμαρά.

Μόνο αυτή τη φορά τους συνιστούμε να είναι πιο προσεκτικοί. Γιατί όταν πας να... σκοτώσεις με το ίδιο όπλο για δεύτερη φορά είναι σίγουρο ότι θα σε πιάσουν.

Ιδού η Ρόδος, λοιπόν, ιδού και το πήδημα, που θα έλεγε κι ο λαοπλάνος.

Θα τολμήσει ο Κυριάκος να απαλλάξει το κόμμα από τους δυνάστες του και να αναχθεί στον ηγέτη που θα εμπνεύσει τους Έλληνες οδηγώντας την Ελλάδα στο ξέφωτο όπως ο Σαμαράς; Ή θα προτιμήσει να παραμείνει έρμαιο των ορέξεων των... επίδοξων μνηστήρων της παράταξης;

Άντε γιατί βαρεθήκαμε να ασχολούμαστε με τους καραμανλικούς... σφετερισμούς που στοίχισαν τόσο πολύ στον τόπο.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα