Ο όμιλος των Παραπολιτικών, με 2 ραδιόφωνα, 2 εφημερίδες και 2 sites

Βήμα – βήμα και με προσεκτικές κινήσεις και αέρα επιχειρηματία υψηλού βαλαντίου χτίζεται ο όμιλος των «Παραπολιτικών». Με σημείο εκκίνησης το ομώνυμο site και σκαλί αναρρίχησης την εφημερίδα και τον ραδιοφωνικό σταθμό που μόλις έκανε το ντεμπούτο του, ο Γιάννης Κουρτάκης επελαύνει με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη να εμφανίζεται ως υποστηρικτής και χρηματοδότης μόνο στην περίπτωση του νέου δημιουργήματος στα ερτζιανά, του θρύλου FM.

Ο όμιλος

των «Παραπολιτικών» όμως θέλει και έτερη εφημερίδα, και δη οικονομικού προσανατολισμού, μιας και έχει αρχίσει τις διαπραγματεύσεις για την ενοικίαση του τίτλου του «Επενδυτή», κυκλοφορίας 20.000 τευχών μέχρι τον περασμένο Δεκέμβριο, οπότε και κυκλοφόρησε τελευταία φορά. Χθες εκδικάστηκε προσφυγή του μετόχου του «Επενδυτή» Δημήτρη Μπενέκου (50%) εναντίον των μελών του προσωρινού Δ.Σ. της εταιρείας του «Επενδυτή», της DBAS, που είχε διορίσει, μετά την παραίτηση του παλαιού Δ.Σ., ο έτερος μέτοχος Αλέξης Σκαναβής (50%).

Κατά τη διάρκεια της εκδίκασης, ο Α. Σκαναβής επικαλέστηκε συμφωνία ενοικίασης του τίτλου με τον Γ. Κουρτάκη. Το δικαστήριο, μετά από παρέμβαση των εργαζομένων, αποφάσισε αναβολή της εκδίκασης της προσφυγής Δ. Μπενέκου για σήμερα, ώστε να πραγματοποιηθεί συνέλευση των μετόχων (Σκαναβή- Μπενέκου) για εκλογή κανονικού Δ.Σ. της εταιρείας. Οι εργαζόμενοι προσανατολίζονται να ζητήσουν έγγραφες δεσμεύσεις (για τα οφειλόμενα, αποζημιώσεις, θέσεις εργασίας κ.λπ.) σε τριμερή συμφωνία, όχι μόνο από την DBAS, αλλά και από τον Γιάννη Κουρτάκη που ενδιαφέρεται και για οικονομικό site.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα