Ο Ολάντ σε ερωτικό τρίο!

Άξιος διάδοχος του Νικολά Σαρκοζί αποδεικνύεται ο νυν πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ. Όχι βέβαια ως προς το πολιτικό σκέλος… Ποιος ασχολείται άλλωστε με αυτά όταν υπάρχει σεξουαλικό σκάνδαλο στη μέση. Και μάλιστα τρίο! Αυτά και άλλα πολλά «ζουμερά» αποκαλύπτει η νέα βιογραφία της πρώτης κυρίας της Γαλλίας Βαλερί Τριερβελέρ, που συνυπογράφουν ο στενός «φίλος» της και διευθυντικό στελέχος του «Ράδιο Μόντε Κάρλο» Κριστόφ Γιακουμπιστζίν, μαζί με τον έμπειρο πολιτικό συντάκτη του τηλεοπτικού δικτύου «France 2» Αλίξ Μπουϊλαγκέ. Τίτλος της, «Ο Μπελάς» (La Frondeuse) αλλά απ’ ότι φαίνεται δεν θα ‘ναι μόνο ένας αλλά πολλοί… Το βιβλίο αναφέρει πως το 2000, η Βαλερί Τριερβελέρ διατηρούσε δεσμό όχι μόνο με τον Ολάντ αλλά και με τον Πατρίκ Ντεβεντζιάν, πρώην υπουργό του Νικολά Σαρκοζί και αρμόδιο για την ανάκαμψη της Οικονομίας . Ο Ολάντ γνώριζε για αυτή τη σχέση αλλά κατάπιε τον σοσιαλιστικό του εγωισμό και έκανε τα στραβά μάτια. Το ménage à trois, γαλλιστί, διαλύθηκε όταν ο συντηρητικός πολιτικός και υπουργός του Σαρκοζί κάποια στιγμή δεν άντεξε και αποφάσισε να επιστρέψει στην επί 30ετίας σύζυγό του. Ο Γιακουμπιστζίν κάνει λόγο για μία σχέση τύπου «Jules et Jim», υπονοώντας την ταινία του 1962, στην οποία η Ζαν Μορό είχε βρεθεί μπλεγμένη σ’ ένα ερωτικό τρίγωνο με δύο άντρες, ζώντας και οι τρεις στο ίδιο σπίτι.

Ο συγγραφέας αναφέρει επιπλέον πως το ίδιο διάστημα την πρώτη κυρία της Γαλλίας φλέρταρε και ο τότε γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί (όχι που θα του ξέφευγε). Αυτή όμως τον απέρριψε. Είναι μάλιστα περιγραφικότατος. Όπως λέει, ενώ ο Σαρκοζί κράταγε το χέρι της πρώην συζύγου του, Σεσιλιά, στη διάρκεια ενός πάρτι στα Ηλύσια Πεδία, έκανε καμάκι στην Βαλερί, η οποία τότε ήταν πολιτική ρεπόρτερ. «Είσαι τόσο όμορφη» φέρεται να της είχε ψιθυρίσει, κάτι το οποίο όμως την εξόργισε αφού γύρισε και τον κοίταξε γεμάτη αποστροφή. Ενοχλημένος από την απόρριψη της Βαλερί, ο Σαρκοζί φέρεται να είπε στους άλλους δημοσιογράφους: «Ποια νομίζει ότι είναι;».
Μητέρα τριών αγοριών (15, 17 και 19 χρόνων) από τον γάμο της με τον δεύτερο σύζυγό της και επίσης δημοσιογράφο, Ντενί Τριερβελέρ, η Βαλερί έχει το ψευδώνυμο «Το Ροτβάιλερ», το οποίο απέκτησε όταν χαστούκισε έναν συνάδελφό της που της έκανε ένα σεξιστικό σχόλιο. Δικηγόροι της δήλωσαν ότι θα υποβάλουν μήνυση.

Keywords
Τυχαία Θέματα