Ο γαμπρός του … Φύρερ

Ήταν μπασίστας του γνωστού ακραίου white power συγκροτήματος με το «ευφάνταστο» όνομα Pogrom. Το συγκεκριμένο συγκρότημα είναι γνωστό εδώ και χρόνια για τις ακροδεξιές, ναζιστικές απόψεις του, τις σχέσεις με τη Χρυσή Αυγή και τους στίχους μίσους κατά μεταναστών, Εβραίων και πολιτικών. Στα

τραγούδια τους παροτρύνουν για νέο Άουσβιτς και εξόντωση των Εβραίων, ξυλοδαρμούς αλλοδαπών και κάψιμο της Βουλής.

Αυτό το «μπουμπούκι» λοιπόν, «ερωτεύτηκε» την κόρη του Μιχαλολιάκου, γνωστή και ως… Σταχτοπούτα. Ο… νάνος Αρτέμης Ματθαιόπουλος θα γίνει γαμπρός του «Έλληνα Φύρερ» αφού είναι ο εκλεκτός της καρδιάς της Ουρανίας Μιχαλολιάκου. Και ως καλός πεθερός ο Μιχαλολιάκος φρόντισε να βολέψει τον υποψήφιο γαμπρό του, να του δώσει μια θέση να βγάζει τα προς το ζην.

Ο Ματθαιόπουλος ήταν πρώτος επιλαχών στο νομό Σερρών και όταν εξελέγη ο Νικήτας Σιώης πήρε εντολή να παραιτηθεί για χάρη του γαμπρού. Έτσι ο σύντροφος της Ουρανίας έγινε βουλευτής και μέλος της Πολιτικής Γραμματείας της Χρυσής Αυγής, αν και δεν έχει τις… δάφνες του Κασιδιάρη και των άλλων πρωτοπαλίκαρων. Πιθανότατα ο Μιχαλολιάκος να ήθελε για γαμπρό τον… Ηλία του, αλλά ας όψεται ο έρωτας της Ουρανίας για τον πρώην μπασίστα.

Ο δε εκλεγείς βουλευτής Σιώης, που επικαλέστηκε φόρτο εργασίας αν και ήταν ανεπάγγελτος, διορίστηκε στη Βουλή για να υπηρετεί το ακροδεξιό κόμμα. Για να αποδειχθεί ότι ακόμη και η Χρυσή Αυγή που χτυπάει το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, είναι και αυτή διεφθαρμένη, κάνει ρουσφέτια και βολεύει ημετέρους.

Ο Σιώης συνελήφθη πριν μερικές ημέρες αφού έχει στο βιογραφικό του κάποιες επιθέσεις ενώ ο Ματθαιόπουλος ξημεροβραδιάζεται στο πλάι της Ουρανίας την οποία παρηγορεί για την προφυλάκιση του πατέρας της. Αλλά κανείς δεν ξέρει τι θα βγάλει η έρευνα των εισαγγελέων…

Keywords
Τυχαία Θέματα