Ο… “άμισθος” φίλος που έγινε έμμισθος

Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μιχελάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Κάνει λάθος ο κ. Παπακωνσταντίνου, εάν νομίζει ότι με ύβρεις μπορεί να σκεπάζει ψευδολογίες και αδιαφανείς διαδικασίες.

Δήλωναν -ναι ή όχι;- ότι ο κ. Αθεμπίγιο είναι…άμισθος σύμβουλος του τότε πρωθυπουργού;

Είπε -ναι ή όχι;- στις 4 Μαρτίου 2011, ο τότε υπουργός Επικρατείας κ. Χ. Παμπούκης, ότι “ο κ. Αθεμπίγιο προσφέρθηκε με την ομάδα του, την B.S.U.S., να καταρτίσει μια πρόταση” και ότι “δεν πήρε χρήματα γι’ αυτό;”.

Πως, λοιπόν, ο … “άμισθος” φίλος αποδεικνύεται έμμισθος;

Και πως αυτός

που δεν θα έπαιρνε χρήματα, εισπράττει, τελικά, 180 χιλ. ευρώ;».

Προηγουμένως ο  Γιώργου Παπακωνσταντίνου σχολίασε σε έντονο ύφος τις δηλώσεις του για την αξιοποίηση του Ελληνικού και τα χρήματα που έλαβε ο Ισπανός αρχιτέκτονας, Χοσέ Αθεμπίγιο.

Ο υπουργός Περιβάλλοντος χαρακτήρισε «αδιανόητη, πρωτοφανή και απαράδεκτη» την ανακοίνωση του κ. Μιχελάκη, τονίζοντας ότι ο ίδιος μαζί με τον Πρόεδρο του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου, καθηγητή Ιωάννη Κουκιάδη, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΤΑΙΠΔ, Κώστα Μητρόπουλο, και τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Ελληνικόν Α.Ε., καθηγητή Σπύρο Πολλάλη, ενημέρωσαν πλήρως την αρμόδια Επιτροπή της Βουλής για την πρόοδο που έχει επιτευχθεί στη διαδικασία αξιοποίησης του Ελληνικού.

180.000 ευρώ πληρώσαμε στο φίλο του ΓΑΠ που “δούλευε δωρεάν”!

Keywords
Τυχαία Θέματα