Ο Αλέξης θέλει να γίνει ο νέος Τζαλαλίδης;

Έχουμε κάνει ένα μεγάλο λάθος. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μιμείται το ΠΑΣΟΚ και ο Τσίπρας τον Ανδρέα. Άλλο είναι το πρότυπό του και κάθε μέρα βλέπουμε πόσο πολύ «κλέβει» από τον έναν και μοναδικό κ. Τζαλαλίδη. Για όποιον δεν τον ξέρει είναι ο επικεφαλής του κόμματος με το μεγαλύτερο όνομα (Ανεξάρτητη Ανανεωτική Αριστερά, Ανανεωτική Δεξιά, Ανανεωτικό ΠΑΣΟΚ,

Ανανεωτική Νέα Δημοκρατία, Όχι στον Πόλεμο, Κόμμα Επιχείρηση Χαρίζω Οικόπεδα, Χαρίζω Χρέη, Σώζω Ζωές, Παναγροτικό Εργατικό Κίνημα Ελλάδος (ΠΑ.Ε.Κ.Ε.).

Το συγκεκριμένο κόμμα στις εκλογές του 2012 πήρε κοντά 300 σταυρούς αλλά στις δεύτερες κάλπες πήρε... μία, προφανώς την ψήφο του Προέδρου. Αυτός, λοιπόν, ο αυθεντικός κυριούλης που θυμίζει σε όλους μας τον παππού, είναι ο πολιτικός που θαυμάζει όλη η Κουμουνδούρου, αν κρίνουμε από τις υποσχέσεις τους.

Χαρίζουν χρέη, χαρίζουν σπίτια, φόρους, δεν πληρώνουν τίποτε και ταυτόχρονα είναι και... ειρηνιστές, δημοκράτες, ανανεωτικοί της Αριστεράς, της Δεξιάς, του κέντρου, του ΠΑΣΟΚ, της Νέας Δημοκρατίας κ.λπ.

Στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ συνυπάρχουν όλοι οι παραπάνω, μόνο που πρώτος το πέτυχε αυτό ο Τζαλαλίδης. Και τώρα ο Αλέξης θέλει να γίνει ο νέος Τζαλαλίδης. Και τι δεν έχουμε ακούσει από τους απίστευτους υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ένας λέει να μην πληρώσουμε άλλον ΕΝΦΙΑ γιατί η νέα κυβέρνηση θα τον καταργήσει. Σαμποτάρει δηλαδή στην αφέλειά του τα έσοδα που έχουν προϋπολογιστεί. Ακόμη κι αν τον καταργήσει θα πρέπει να τα βρει από αλλού. Από άραγε; Από τις καταθέσεις;

Ο άλλος λέει ότι θα κουρέψει τα δάνεια όλων των Ελλήνων. Έχουν υποσχεθεί ότι δεν θα πληρώνουν οι Έλληνες διόδια. Επίσης ότι όλες οι τράπεζες και άλλες επιχειρήσεις θα κρατικοποιηθούν.

Φυσικά θα γίνουν αυξήσεις σε όλους, θα προσληφθούν χιλιάδες άνεργοι, θα, θα, θα.

Κάθε μέρα βγαίνει και κάποιο στέλεχος της Κουμουνδούρου και δίνει κάτι στον διψασμένο λαό. Ο δε Τσίπρας ανέλαβε να καθησυχάσει του κυνηγούς. «Θα κυνηγάτε ήρεμα κοτσύφια και μπεκάτσες. Μην ανησυχείτε. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα καταργήσει το κυνήγι».

Σήμερα ο Τσίπρας έκανε χιούμορ και είπε ότι η ΝΔ μόνο «ότι δεν θα σας πάρουμε τις γυναίκες» δεν έχει πει. Κακό χιούμορ προφανώς, αλλά μια τέτοια υπόσχεση θα μπορούσε να τη δώσει μόνον ο ΣΥΡΙΖΑ. Όχι γιατί είναι μεγάλοι... εραστές, αλλά σίγουρα θα έχουν απογοητευτεί με το... Εξάρχειο που κρύβει μέσα της μια μεγάλη μερίδα ψηφοφόρων του.

Εν πάση περιπτώσει, οι... Τζαλαλήδες της Κουμουνδούρου είναι πολλοί, αλλά ο αυθεντικός είναι ένας. Ακόμη κι εκεί «πλαστοπροσωπία».

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα