Νέο θαλάσσιο επεισόδιο με τον ΓΑΠ

08:34 5/8/2012 - Πηγή: Antinews

Δεν πρόλαβε να φθάσει  από τη Σάμο στην Κω το « Flying  Dolphin Ερατώ» που κάνει το δρομολόγιο αυτό και το μπιλιετάκι έγραφε: “απολύεσθε κ. καπετάνιε”  – Νίκος Χατζηνάκης το όνομά του-  γιατί  στη Σάμο δεν επέτρεψε στον Γιώργο Παπανδρέου και στη σύζυγό του να μπουν στο σκάφος χωρίς εισιτήριο!

Μα καπετάνιε μου τι τραγικό λάθος κάνατε! Μα να ζητήστε εισιτήριο απ’ το σωτήρα μας;

Πρωί πρωί λοιπόν το ιπτάμενο δελφίνι που εκτελεί το δρομολόγιο Σάμος – Κως,

είχε λύσει του κάβους και ήταν έτοιμο να αναχωρήσει, όταν σταμάτησε ένα αυτοκίνητο, βγήκαν δύο άνδρες και είπαν ότι έχουν  δύο επιβάτες για Πάτμο.

Ο καπετάνιος του Δελφινιού έκανε τη διαδικασία πάλι να δέσει για να πάρουν τους…  καθυστερημένους επιβάτες που ήταν  ο ΓΑΠ με την σύζυγο του. Χωρίς εισιτήρια όμως! Πρωθυπουργός ντεμέκ!

Όταν  πλησίασαν στο πλοίο και τους ζητήθηκαν τα εισιτήρια που δεν είχαν,  η κυρία που ήταν επί των εισιτηρίων τους είπε ότι υπάρχει ρητή εντολή από την εταιρεία να μην επιβιβάζεται κανείς χωρίς εισιτήριο.

Σε αυτό επέμεινε και ο καπετάνιος.

«Πηγαίνετε να βγάλτε εισιτήρια από την Εταιρεία», τους είπαν.

Αλλά  εκείνοι επέμεναν να ταξιδέψουν χωρίς εισιτήριο. Ο καπετάνιος βλέποντας ότι δεν είχε άλλη επιλογή, γιατί η εντολή από την εταιρεία ήταν ρητή και ο κ. Παπανδρέου επέμενε, έδωσε εντολή να λύσουν τους  κάβους και να αναχωρήσουν χωρίς τον Κ. Παπανδρέου!

Αλίμονο στον καπετάνιο!

Έτσι μόλις το δελφίνι έφθασε στην Κω, η εταιρεία είχε έτοιμο τον αντικαταστάτη του.

Λίγο αργότερα βέβαια και μετά την αρχική δημοσίευση, για προφανείς λόγους ο καπετάνιος Νίκος Χατζηνάκης, αναγκάστηκε να δηλώσει  πως παραιτήθηκε αυτοβούλως για λόγους επαγγελματικής ευθιξίας και η εταιρεία δεν έχει καμία σχέση!

“Έκανα την αντίσταση μου είπε, διότι δεν δέχομαι  να κάνω το σωφέρ  του κ. Παπανδρέου που είναι ένας από αυτούς που μας έφεραν εδώ που βρισκόμαστε.  Παραιτήθηκα  για λόγους επαγγελματικής ευθιξίας”

Εγώ τώρα τι να πω και τι να ομολογήσω με τις Πασοκιές που συνεχίζουν με έπαρση να μας ταλαιπωρούν!

Αλήθεια εκείνη η εξεταστική πού βρίσκεται;

Δαναός

πηγή: http://www.patmostimes.gr/

Keywords
Τυχαία Θέματα