Νέα «επιχείρηση λάσπης» ετοιμάζει το Μαξίμου

Η κυβέρνηση δήλωσε ότι μετά από την… επιτυχή ολοκλήρωση της αξιολόγησης θα ασχοληθεί με την καθημερινότητα. Κι αν εννοεί ότι θα ασχοληθεί με την ανάπτυξη, την ασφάλεια, τα κοινωνικά προβλήματα, το μεταναστευτικό, τότε θα πρέπει να είμαστε πολύ ανήσυχοι και να βγάλουμε τώρα το διαβατήριο.

Όμως, καθημερινότητα η κυβέρνηση, και ειδικά τα υπόγεια του Μαξίμου, εννοούν τα παρασκήνια και τα στημένα δημοσιεύματα που θα δουν το φως της δημοσιότητας το επόμενο διάστημα.

Μαθαίνουμε ότι επειδή

η πίκρα του νέου μνημονίου δεν καταπίνεται εύκολα, κι επειδή το καλοκαίρι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα πάνε στα χωριά τους και δεν θα έχουν μούτρα να εμφανιστούν στα καφενεία, το Μαξίμου ετοιμάζει «αντεπίθεση». Κι όταν ο Τσίπρας και η παρέα του λένε ότι θα αντεπιτεθούν μην περιμένετε ανάπτυξη, κονδύλια, λύσεις στα προβλήματα.

Εννοούν στοχοποίηση των γνωστών «εχθρών», σκανδαλολογία, και τα γνωστά χτυπήματα κάτω από τη μέση.

Οι συνήθεις εχθροί της κυβέρνησης, οι εμμονές και τα πρόσωπα που λένε και… κλαίνε είναι γνωστοί. Ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος, ο Στουρνάρας και βεβαίως ο Μητσοτάκης και το επιτελείο του.

Μαθαίνουμε λοιπόν ότι αρχίζει επικοινωνιακή καταιγίδα κατά των γνωστών εχθρών προκειμένου η στοχοποίηση να πάρει τη μορφή χιονοστιβάδας και να παίξει ένα ωραίο καλοκαιρινό εργάκι για τους χαχόλους που ακόμη πιστεύουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έσωσε τη χώρα.

Θα δούμε δημοσιεύματα κατά των… τρισκατάρατων Σαμαροβενιζέλων αλλά και κατά του διοικητή της ΤτΕ που στο Μαξίμου δεν μπορούν να τον χωνέψουν ούτε με 100 σόδες. Για παράδειγμα τα παπαγαλάκια του Μαξίμου έδωσαν σε… φίλιους δημοσιογράφους παραπολιτικό το οποίο ανέφερε ότι αυτός που διέρρευσε την σφοδρή αντιπαράθεση Τσίπρα – Τσακαλώτου ήταν ο Γ. Στουρνάρας.

Θέλουν να κάνουν τον κόσμο να πιστέψει ότι δεν υπάρχει σκοτωμός στην κυβέρνηση αλλά ότι φταίει ο διοικητής της ΤτΕ για όσα είπε ο Σόιμπλε περί αντιπαράθεσης και ότι ο πρωθυπουργός δεν εμπιστεύεται τον υπουργό του.

Δηλαδή ο κόσμος όλος ξέρει ότι ο αποτυχημένος Τσακαλώτος θα γίνει Ιφιγένεια για να γλιτώσει ο άλλος αποτυχημένος Τσίπρας και τους φταίνε όλοι οι άλλοι.

Μαθαίνουμε, όμως, και κάτι άλλο. Ότι το σύστημα του Μαξίμου έχει πάθει πανικό με την εν εξελίξει δίκη του δημοσιογράφου Βαξεβάνη για αυτά που έχει γράψει για το ΚΕΕΛΠΝΟ κι ετοιμάζεται να αμυνθεί… επιτιθέμενο. Με τον γνωστό τρόπο που έχει μάθει, δηλαδή με τη δολοφονία χαρακτήρων.

Όσο, όμως, κι αν ξαναστήνουν εσωτερικούς εχθρούς, όσο κι αν παίζουν βρόμικα παιχνιδάκια με τα δικά τους μέσα ενημέρωσης, όσο κι αν οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι και οι… Πολάκηδες του διαδικτύου κι αν αγωνίζονται, δεν έχουν καμιά τύχη. Ο κόσμος τους έχει πάρει χαμπάρι και όσο επιτίθενται στον Σαμαρά, τον Στουρνάρα, τον Μητσοτάκη, τις γυναίκες τους ή τα παιδιά τους, τόσο θα εξευτελίζονται. Κι αυτοί και οι πρόθυμοι ηλίθιοι που τους υπηρετούν, τζάμπα ή έναντι αμοιβής.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα