Μόνιμος Αντιπρόεδρος της Καγκελαρίας ο Πάγκαλος

18:33 3/8/2012 - Πηγή: Antinews

Σε λειτουργία τέθηκε χθες η ιστοσελίδα του Θόδωρου Πάγκαλου, όπως έκανε γνωστό μέσω twitter ο ίδιος, προκειμένου να συγκεντρώσει προσωπικές εμπειρίες «για τη συνευθύνη και συνενοχή των πολιτών στο πάρτι που έγινε», ώστε να τις εντάξει στο βιβλίο του.

Γρήγορα όμως, το site παρουσίασε τεχνικό πρόβλημα λόγω του φόρτου επισκέψεων και εξακολουθεί να είναι εκτός λειτουργίας.
Όπως σημειώνεται: «Το βιβλίο ορίζει την έννοια της συνευθύνης και της συνενοχής των πολιτών στο πάρτι που έγινε.

Περιγράφει το πόσα, πότε, πώς και ποιοι “τα φάγανε” και πώς κατανέμεται η ευθύνη από πάνω προς τα κάτω. Στο βιβλίο περιέχονται συγκεκριμένες ομάδες περιπτώσεων σπατάλης και περιλαμβάνονται συγκεκριμένες ιστορίες. Η γνωστοποίηση των παραπάνω πληροφοριών θα βοηθήσει στην καλύτερη κατανόηση της πολιτικής κατάστασης της χώρας. Επίσης θα δράσει “παιδευτικά” ειδικά για τους νέους, ώστε να μετασχηματιστεί η θέληση για μια κρατικοδίαιτη θέση στο δημόσιο σε θέληση για ανάπτυξη και δημιουργία».

Στα 40 χρόνια του δημοσίου βίου του δεν συγκέντρωσε αρκετές ιστορίες κακοδιαχείρισης  και απευθύνεται στους πολίτες.

Μέσα στον πασοκικό και κοσμοπολίτικο μικρόκοσμο του, ίσως δεν αναρωτήθηκε αν υπάρχουν άνθρωποι που δεν συμμετείχαν στο πάρτι.

Την περίπτωση η πλειοψηφία να μην συμμετείχε στο φαγοπότι, το οποίο οργάνωσαν και εκτέλεσαν με επιτυχία οργανωμένες κομματικές μειοψηφίες και συντεχνίες, δεν την έχει λάβει υπόψη του.

Ήμουν έτοιμος να ανταπαντήσω με το mo.gr, όπου θα συγκέντρωνα πικάντικες ιστορίες από τον βίο και την Πολιτεία του Θόδωρου (συνομιλία με την Θάτσερ, σπρωξίματα σε μεταφράστριες κτλ), αλλά με έχει προλάβει ο Μόρνος και έχει καπαρώσει το όνομα…

Πάντως χωρίς δημοσιότητα ο Θόδωρος δεν ζει. Προτείνουμε στον Πρωθυπουργό να τον διορίσει Μόνιμο Αντιπρόεδρο της Καγκελαρίας (Οργανισμός για την προστασία των κάγκελων των πεζοδρομίων των πόλεων από την οξείδωση).

Ο Θόδωρος δεν θα ησυχάσει μέχρι το «μαζί τα φάγαμε» να γίνει εκτός από βιβλίο, ταινία με παραγωγή από το Χόλυγουντ, καθώς και τούρκικο σίριαλ…

Ίσως γίνει και τραγούδι στα χνάρια της μεγάλης επιτυχίας www.apisti.com.

Είναι καταπληκτικό το μήνυμα που βγαίνει αντί για τον ιστότοπο: «Λόγω υψηλής επισκεψιμότητας στο δικτυακό τόπο mazi-ta-fagame.gr δεν είναι δυνατή η πρόσβαση. Παρακαλούμε προσπαθήστε αργότερα».

Πρέπει να ενεργοποιήσουν έναν τηλεφωνητή, να αφήνει μηνύματα ο λαός.

Υπάρχει η περίπτωση την ιστοσελίδα να την μπλόκαρε ο Άκης, προσπαθώντας να στείλει κάτι terra-byte ιστοριών που ξεκινούν από κάποια μακρινά ΚΥΣΕΑ…

Γιατί καλές οι ιστορίες με την κλοπή γραφικής ύλης, αλλά δεν ρίχνουν έξω τον προϋπολογισμό…

Μετά από ώριμη σκέψη, εξακολουθούμε να επικροτούμε τις ενέργειες του κυρίου Πάγκαλου. Εμείς από την πρώτη στιγμή είχαμε ταχθεί υπέρ του:  (http://www.antinews.gr/2010/09/21/62623/)

Μ.Ο.

Keywords
Τυχαία Θέματα