Μνημόνιο ή αντι-μνημόνιο; Ιδού η απορία που βασανίζει το Mega

Στρατηγική εξωστρέφειας υιοθετεί το Mega που πραγματοποιεί U turn, απεμπολώντας το αλαζονικό προφίλ των μετόχων, στελεχών και δημοσιογράφων του. Αιτία της αλλαγής στάσης που αποφάσισε η Τηλέτυπος είναι μυστική έρευνα την οποία παρήγγειλε το κανάλι προκειμένου να διαπιστώσει τα αίτια της πτωτικής πορείας του δελτίου ειδήσεων και των λιγοστών ενημερωτικών εκπομπών του.

Το δίλημμα είναι έντονο σχεδόν βασανιστικό. Οι ιθύνοντες

του καναλιού, τόσο ο διευθύνων σύμβουλος (Ανδρεούλης) όσο και ο σύμβουλος (Τσίγκας) μεταφέρουν προς τους μετόχους στο πλαίσιο των συνεδριάσεων των μελών του Δ.Σ. – τα δυσάρεστα ευρήματα της έρευνας που καταδεικνύει αποστροφή των πολιτών – τηλεθεατών αλλά και τις απόψεις τους, ωστόσο κανείς ακόμη δεν έχει πάρει την κρίσιμη απόφαση αναφορικά με τη γραμμή και τους τόνους που πρέπει να τηρεί η διεύθυνση ενημέρωσης. Το σεξπιρικού τύπου ερώτημα «μνημονιακή γραμμή ή αντιμνημονιακή στάση» δεν έχει πάρει απάντηση.

Ως εκ τούτου η νέα σεζόν ξεκινά χωρίς να έχει αποσαφηνιστεί ακόμη αν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων θα υιοθετήσει το μοντέλο των παραθύρων με νέους σχολιαστές – «έκπληξη» που θα ισορροπούν ανάμεσα στο μνημόνιο – αντιμνημόνιο, ή στο πλαίσιο του ανταγωνιστή ΑΝΤ1 που προηγείται σε τηλεθέαση με τους σχολιαστές να τηρούν πιο ήπιους τόνους.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα