Μητσοτάκης: Θα ανανεώσουμε τη ΝΔ με σεβασμό στην ιστορία

Μήνυμα ανανέωσης της ΝΔ, έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη σύντομη τελετή παραλαβής-παράδοσης στα γραφεία του κόμματος.

«Χρέος μας η ΝΔ να γίνει κεντροδεξιά παράταξη. Θα εργαστώ και για τη διεύρυνση» δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης αφού ευχαρίστησε τον κ. Πλακιωτάκη και τον παριστάμενο στη συνάντηση πρόεδρο της ΚΕΦΕ Γιάννη Τραγάκη για τις εκλογές της Κυριακής αλλά και τους εθελοντές, για τους οποίους είπε οτι «πάνω τους θα στηριχθούμε και πάλι».

«Με απολυτο σεβασμό στην παράδοση

της θα ανανεώσουμε τη ΝΔ. Ζητούμε από τη ΝΔ να ανακαλύψει τις βασικές αξίες που υπηρέτησε» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης επαναλαμβάνοντας ότι «αυτές είναι οι αξίες απέναντι στο λαϊκισμό μιας αναποτελεσματικής κυβέρνησης».

«Στόχος η ΝΔ να εκφράσει τους πολίτες της κοινής λογικής που αντιμάχονται τον λαϊκισμό. Θα έχουμε ρεαλιστικό σχέδιο εξόδου από κρίση. Δεν περισσεύει κανείς. Στόχος μου να εξασφαλίσω την ενότητα αλλά να πετύχω και τη διεύρυνση. Με τη στήριξή σας θα πετύχουμε τον στόχο μας» κατέληξε ο νέος πρόεδρος της ΝΔ.

«Και σύντομα πρωθυπουργός» του ευχήθηκε από την πλευρά του ο απερχόμενος προσωρινός πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Πλακιωτάκης. «Θέλω να δηλώσω εξαρχής ότι θα συνεργαστώ στενά μαζί του. Θα σταθώ δίπλα σου ώστε να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις της κοινωνίας και του κόμματος ώστε να την καταστήσουμε μεγάλη φιλοευρωπαϊκή δύναμη. Κανείς δεν περισσεύει συντεταγμένα όλοι θα προχωρήσουμε. Σου εύχομαι καλή επιτυχία και συντομα πρωθυπουργος» ήταν η δήλωση του κ. Πλακιωτάκη.

Νωρίτερα, είχαν φθάσει στα γραφεία του κόμματος ο 'Αδωνις Γεωργιάδης και ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης ενώ από το πρωί ήταν και ο πρώην βουλευτής Κερκύρας και συνεργάτης του Νίκος Γεωργιάδης.

imerisia.gr

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα