Μάνος – Τζήμερος: Δύο σε ένα ίσον κανένα…

Μάλλον… ξεχωριστά προτιμούσαν οι ψηφοφόροι τη Δράση του Στέφανου Μάνου και τη Δημιουργία Ξανά του Θάνου Τζήμερου, καθώς τα «κόμματα της Κηφισιάς και της Εκάλης», όπως τα είχαν αναδείξει οι κάτοικοι των εν λόγω περιοχών, φαίνεται πως δεν… έπεισαν ως ένα.

Μετά τη συνένωση της Δράσης με τη Δημιουργία Ξανά,

το κόμμα μπορεί και πάλι να είχε αυξημένα ποσοστά, κυρίως στην Εκάλη, ωστόσο δεν κατάφερε να φτάσει το θρίαμβο των προηγούμενων εκλογών. Eτσι, στην Εκάλη ναι μεν η Δημιουργία Ξανά ήρθε στην τρίτη θέση με ποσοστά 5,61%, δηλαδή 194 ψήφους, ωστόσο στις προηγούμενες εκλογές είχε καταφέρει να συγκεντρώσει το 8,92% δηλαδή 303 ψήφους, ενώ η Δράση 21% με 713 ψήφους. Ανάλογα ήταν τα ποσοστά του Στέφανου Μάνου την 6h Μαΐου σε όλο τοn Δήμο Κηφισιάς, όπου είχε έρθει τρίτος με ποσοστό 11,27%, δηλαδή 4.363 ψήφους, ενώ η Δημιουργία Ξανά είχε συγκεντρώσει το 6,77%, δηλαδή 2.622 ψήφους.

Τελικά, το αποτέλεσμα δεν δικαίωσε την απόφαση συνεργασίας των δύο κομμάτων, καθώς στις εκλογές της 17ης Ιουνίου στον ίδιο δήμο το ποσοστό τους «κόλλησε» στο 4,34% με μόλις 1.687 ψήφους

Keywords
Τυχαία Θέματα