Σαμαράς: Ο Π. Καμμένος δεν επιθυμεί καμία συνεργασία

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς μετά τη συνάντησή του με τον Πάνο Κάμμένο δήλωσε ότι ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων δεν επιθυμεί καμία συνεργασία.Παράλληλα τον κατηγόρησε ότι δεν αντιλαμβάνεται την κρισιμότητα των περιστάσεων και πρόσθεσε ότι επικαλείται κάθε είδους παράλογα προσχήματα.

Συγκεκριμένα μετά τις συναντήσεις τους με τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ

κ. Ευ. Βενιζέλο και με τον Πρόεδρο της Κ.Ο. των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Π. Καμμένο, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με τον κ. Βενιζέλο μείναμε σύμφωνοι ότι πρέπει οπωσδήποτε, εντός της προθεσμίας της εντολής που έχω λάβει από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, να σχηματιστεί η κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας. Θα έχουμε ασφαλώς και νέες επαφές.

Με τον κ. Καμμένο κατάλαβα ότι, προσωπικά τουλάχιστον, δεν επιθυμεί καμία συνεργασία. Δεν αντιλαμβάνεται την κρισιμότητα των περιστάσεων και βέβαια επικαλείται κάθε είδους παράλογα προσχήματα».

Νωρίτερα, δηλώσεις έκανε και ο κ. Καμμένος σημειώνοντας ότι ο πρόεδρος της ΝΔ δεν έδωσε καμία δέσμευση σχετικά με την αναδιαπραγμάτευση όρων του μνημονίου. «Είπε ότι θα πάμε να συζητήσουμε και θα δουμε τι θα καταφέρουμε χωρίς να υπάρξει δεσμευση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ο οποίος τόνισε ότι με αυτούς τους όρους δεν μπορεί να υπάρξει συνεργασία του κόμματός του.

«Εμείς είχαμε μιλήσει για καταγγελία, ο κ. Σαμαρά μιλά για αναδιαπραγμάτευση», σημείωσε ο κ. Καμμένος, αμφισβητώντας και το ενδεχόμενο επαναδιαπραγμάτευσης από πλευράς ΝΔ.

Keywords
Τυχαία Θέματα