Λευτεριά στον πολιτικό κρατούμενο, Άκη Τσοχατζόπουλο

Εκλογές  6 Μαΐου;. Πρόκειται για σκευωρία. Αποκλείεται να είχε άδικο ο κ. Καρατζαφέρης, ο κ. Βελόπουλος και ο κ. Πάνος που έβλεπαν την αναβολή και μετάθεση τους το Φθινόπωρο, ώστε να ευνοούν οι δημοσκοπήσεις τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.

Ευελπιστούμε ότι οι ψηφοφόροι του ΛΑΟΣ και των ΑΝΕΛ

δεν θα πέσουν στην παγίδα του συστήματος και θα απέχουν από τις προσεχείς εκλογές που δεν θα γίνονταν….

Με την προκήρυξη των εκλογών έπιασαν και τον Άκη. Πρόκειται για σύμπτωση ασφαλώς…

Λευτεριά στον πολιτικό κρατούμενο Άκη Τσοχατζόπουλο.

Πίσσα και πούπουλα στους σκευωρούς.

Ποιο ευρώ και ποια δραχμή: επιστροφή στη λίρα τώρα…

Η υπόθεση έχει και ποδοσφαιρικό αντίκτυπο, καθώς ο βασικός χρηματοδότης του ΠΑΟΚ, Γιώργος Σαχπατζίδης, συνελήφθη και κρατείται από τις αρχές για εμπλοκή στην υπόθεση του Τσοχατζόπουλου, στον οποίο απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Μήπως πρόκειται για σκευωρία των Αρειανών, που βαρέθηκαν να βλέπουν την πλάτη του ΠΑΟΚ;

Ο κ. Τσοχατζόπουλος θέλησε να κάνει δήλωση στους δημοσιογράφους αλλά οι αστυνομικοί δεν του επέτρεψαν χωρίς να φορά χειροπέδες. Εκείνος αρνήθηκε να κάνει δήλωση με χειροπέδες και απέστειλε γραπτή δήλωσή από το γραφείο του.

Όταν λειτουργεί το κράτος δεν αστειεύεται. Το καλύτερο επικοινωνιακά θα ήταν να έβγαινε ο Άκης με ριγέ στολή, σιδερένια μπάλα και αλυσίδα στο πόδι, μπας και πεισθεί κανένας ψηφοφόρος, ότι το ΠΑΣΟΚ «καθάρισε».

Ψηφοθηρικοί οι λόγοι, ήλπιζαν ότι ο Άκης θα έδειχνε κατανόηση, αλλά αυτός δήλωσε:

«Επικοινωνιακό προεκλογικό «δώρο» στα δύο μεγαλύτερα κόμματα αποτελεί σήμερα, Μ. Τετάρτη και ημέρα προκήρυξης των εκλογών, η θεαματική προσαγωγή μου στον Ανακριτή Αθηνών κ. Γ. Μαλλή. Η εναντίον μου δικογραφία που του είχε διαβιβαστεί πριν λίγες μέρες εκκρεμούσε και εξεταζόταν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών με εντολή του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου από τον Ιούνιο του 2010, πάνω από 20 μήνες, χωρίς αποτέλεσμα.

Το σημερινό περιστατικό αφορά τις ηγεσίες των δύο μεγάλων πολιτικών κομμάτων, που είχαν άψογα συνεργαστεί, -τα έκαναν «πλακάκια», τους είπε αρχηγός κοινοβουλευτικού κόμματος-, και στη σκευωρία, αλλά και στις επιθέσεις σε βάρος μου στο πλαίσιο της Βουλής και της Προκαταρκτικής Επιτροπής με σκοπό την διάσωση των δικών τους υπουργών και των άλλων δικών τους ανθρώπων. Είχαν σκοπό να κατασκευάσουν έναν μόνο ένοχο, εμένα, τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, που υπηρέτησα στη συγκεκριμένη θέση μέχρι το 2001, ενώ η κατασκευή των υποβρυχίων «214» διαρκεί μέχρι και σήμερα στη βάση της ίδιας ακριβώς σύμβασης»…

Μια χαρά εκτελείται η σύμβαση, μας λέει δηλαδή ο Άκης.

Ο Βενιζέλος πέρασε από το άμυνας ή δεν θέλει να το θυμόμαστε.

Κατήγγειλε μήπως την αμαρτωλή σύμβαση;

Όμως ο Άκης, ως γνήσιος λαϊκός ήρωας δεν υποχωρεί:
Δηλώνω ότι ο αγώνας μου, που ξεκίνησε εδώ και δύο χρόνια, ενάντια σε αυτή τη μοναδική σκευωρία πολιτικής δίωξης με νομικό μανδύα, η οποία τον τελευταίο καιρό παίρνει μορφές συκοφαντίας, σπίλωσης, ηθικής απαξίωσης εναντίον μου, θα συνεχι

Keywords
Τυχαία Θέματα