«Κύπελλο» ερασιτεχνισμού και λογοκρισίας στα κανάλια για τα γεγονότα στο γήπεδο

Άφωνους άφησε τους τηλεθεατές χθες το βράδυ η μουγκή μετάδοση του τελικού του μπάσκετ ανάμεσα σε Ολυμπιακό – Παναθηναϊκό κυρίως δε η εμμονή της ΕΡΤ στην αυτιστική της απεργία με τα επεισόδια να μένουν ασχολίαστα μετά τη διακοπή και την εκκένωση του γηπέδου.

‘Ομηρη των συνδικαλιστικών της εμμονών η ΕΡΤ και αιχμάλωτη

της ΕΣΗΕΑ αντί να αντιληφθεί τη κατάσταση και να σταματήσει η απεργία στη μετάδοση ή έστω να ζητήσει την άδεια του συνδικαλιστικού σωματείου ώστε να ενημερώνεται ο κόσμος αναφορικά με το τι συμβαίνει, συνέχισε προβάλλοντας το θέατρο του παραλόγου με τη μετάδοση εικόνας από τον κακό χαμό στο γήπεδο θυμίζοντας βωβό κινηματογράφο δίνοντας τα πρωτεία στο ιντερνετ που της πήρε τη δουλειά.

Όσο για το Mega των εκδοτών, όχι μόνο δεν ασχολήθηκε αμέσως στο κεντρικό δελτίο αλλά δε ανέφερε καν το γεγονός στην παρουσίαση των βασικών θεμάτων του δελτίου. Για τα μάτια του κόσμου ωστόσο έπαιξε τελικά το θέμα λίγο μετά τις 8.30 για 3-4 λεπτά με τηλεφωνική σύνδεση με τον δημοσιογράφο του καναλιού που βρισκόταν στο γήπεδο.

Ο ΑΝΤ1 έπαιξε το θέμα αμέσως στο δελτίο με απευθείας σύνδεση και link με το κλειστό του “Ελληνικού” όπου ενημέρωσαν τους τηλεθεατές 2 δημοσιογράφοι που βρίσκονταν εκεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα