«Κλείδωσαν» οι υποψήφιοι για την Εκτελεστική Γραμματεία της Νέας Δημοκρατίας

Ολοκληρώθηκε σήμερα, Παρασκευή 27 Μαΐου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για την Εκτελεστική Γραμματεία της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, στην οποία εκλέγονται τέσσερις βουλευτές και τέσσερα αιρετά μέλη της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος.

Για μέλη της Εκτελεστική Γραμματείας κατατέθηκαν οι υποψηφιότητες των βουλευτών: Τραγάκη Ιωάννη του Παναγιώτη, βουλευτή Β’ Πειραιώς, Βλάχο Γεώργιο του Θεοδώρου, βουλευτή Αττικής, Βαρβιτσιώτη Μιλτιάδη του Ιωάννη, βουλευτή Β΄ Αθηνών,

Σπυράκη Μαρία του Λεωνίδα, ευρωβουλευτή.

Για τα αιρετά μέλη της Πολιτικής Επιτροπής, κατατέθηκαν έξι υποψηφιότητες: Δόντσιος Θεόδωρος του Γεωργίου, Ιωαννίδης Αθανάσιος του Θωμά, Κόλλιας Κωνσταντίνος του Αντωνίου, Λυγούρα Δήμητρα του Γεωργίου, Παπαγγελόπουλος Δημήτριος του Σωτηρίου Σταμούλης Στέφανος του Παναγιώτη.

Η εκλογή της νέας Εκτελεστικής Επιτροπής, θα πραγματοποιηθεί αύριο, Σάββατο 28 Μαΐου, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί υπό τον πρόεδρο του κόμματος, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, στις 12 το μεσημέρι, στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ.

eleftherostypos.gr

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα