Κι ο Μίτσελ παίζει το κεφάλι του

Καθοριστικό ακόμη και για το μέλλον του Μίτσελ στον πάγκο θα είναι το αυριανό παιχνίδι του ολυμπιακού με τη Μάλμε στο Φάληρο για το Champions League.

Τα συνεχόμενα στραπάτσα των ερυθρολεύκων σε Ευρώπη και Ελλάδα με αποκορύφωμα τη γκέλα της ισοπαλίας με τα Γιάννινα το Σάββατο στο Καραϊσκάκη έχουν φέρει σε κατάσταση τρέλας

τον Βαγγέλη Μαρινάκη που είναι αποφασισμένος να βάλει βαθιά το μαχαίρι στο κόκκαλο για να συνεφέρει την ομάδα του.

Ο Ισπανός τεχνικός αφού αποθεώθηκε για τις νίκες επί της Ατλέτικο και της Γιουβέντους , αφού έμαθε απ;o τις εφημερίδες ότι θα κληθεί από την διοίκηση να συζητήσει την ανανέωσή του ,χρεώνεται τα τελευταία ναυάγια σε Ελλάδα και Ευρώπη και νιώθει την θέση του στον πάγκο αρκετά άβολη .

Το βράδυ της Τρίτης ο Ολυμπιακός έχει μόνο ένα αποτέλεσμα μπροστά του κι αυτό είναι η νίκη που θα του διασφαλίσει τη συνέχεια του Europa League και βέβαια θα αποτελέσει μια τονωτική ένεση στον πληγωμένο εγωισμό από τα συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα.

Σε αντίθετη περίπτωση οι αλλαγές που αναμένεται να έρθουν αναμένονται σαρωτικές και πολλοί είναι αυτοί που θα αποχαιρετήσουν το Λιμάνι. Τα μηνύματα έχουν ήδη φύγει προς τους ενδιαφερόμενους και πλέον όλοι αναμένουν τα αποτελέσματα.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα