Από τις λαϊκές στα νοσοκομεία τα Χρυσαυγίτικα «τάγματα εφόδου»

(Ανανεωμένο) Ένα από τα θέματα που απασχολούν την επικαιρότητα είναι και αυτό της απομάκρυνσης της διοικητού του Παναρκαδικού νοσοκομείου γιατί επέτρεψε σε Χρυσαυγίτικα «τάγματα εφόδου» να μπουν στο νοσοκομείο και να κάνουν έλεγχο για τα αν εργάζονται παράνομα αλλοδαπές νοσοκόμες. Στη συνέχεια η κ. απομακρυνθείσα με απόφαση του υπουργού Υγείας, Α. Λυκουρέντζου, δέχθηκε στο γραφείο της του Χρυσαυγίτες και άρχισε να λέει ότι έχει κοινούς στόχους για την αντιμετώπιση του φαινομένου και άλλα τέτοια.

Η κ. Σιουρούνη, μάλιστα, αφού απομακρύνθηκε, εξέδωσε και ανακοίνωση στην οποία κάνει

μαθήματα δημοκρατίας ενώ για τις δηλώσεις της περί συνεργασίας και κοινών στόχων με τη Χρυσή Αυγή, είπε ότι ήταν ένα… φραστικό λάθος. Φυσικά το κόμμα του Μιχαλολιάκου την χαρακτήρισε «έντιμη Ελληνίδα» σε ένα κράτος διεφθαρμένων και ότι διώχθηκε γιατί τόλμησε να δεχθεί κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής. Ποια είναι η ουσία, όμως, του θέματος; Διότι το να πηγαίνει ένα κλιμάκιο κόμματος που, μάλιστα, είναι και στη Βουλή, σε ένα νοσοκομείο για να ενημερωθεί για τα προβλήματά του, δε φαίνεται να είναι μεμπτό. Και σίγουρα δε δικαιολογεί απομάκρυνση του διοικητή. Έτσι, θέλει να το παρουσιάζει η Χρυσή Αυγή, η κ. Σιουρούνη και όλοι εκείνοι που πιστεύουν ότι ο Μιχαλολιάκος και οι μπράβοι του στα «Τάγματα εφόδου» είναι άγγελοι που ήρθαν να σώσουν την Ελλάδα από τους διαβόλους. Ρωτάμε λοιπόν εμείς και ζητούμε απαντήσεις με κάθε ειλικρίνεια.

1. Έχει δικαίωμα οποιοδήποτε κόμμα, ακόμη και η Νέα Δημοκρατία που είναι πρώτο κόμμα στην κυβέρνηση, να «μπουκάρει» σε έναν δημόσιο χώρο και να ζητά από τις νοσοκόμες τα χαρτιά τους; Είναι αυτό ή δεν είναι υποκατάσταση της νόμιμης εξουσίας; Είναι ή δεν είναι αντιποίηση αρχής; Και σε τι διαφέρει με τους Χρυσαυγίτες που ζητούσαν τα χαρτιά από τους μικροπωλητές στις λαϊκές αγορές;

2. Υπήρχαν, λέει, καταγγελίες ασθενών ότι στο νοσοκομείο εργάζονται αλλοδαπές που δεν έχουν χαρτιά. Έγιναν αυτές οι καταγγελίες στη διοίκηση και δεν έκανε τίποτε; Γιατί αν ισχύει κάτι τέτοιο τότε η διοικητής έπρεπε να φύγει εδώ και καιρό διότι δεν κάνει γι’ αυτή τη δουλειά.

3. Είναι αλήθεια ότι εκτός από τις αλλοδαπές νοσοκόμες οι Χρυσαυγίτες «μπάτσοι» έλεγχαν αν υπάρχουν στα δωμάτια των νοσοκομείων και αλλοδαποί ασθενείς; Γιατί αν συμβαίνει κάτι τέτοιο τότε η κ. Σιουρούνη έπρεπε να έχει φύγει κακήν κακώς και χωρίς την παρέμβαση του υπουργού.

4. Οι Χρυσαυγίτες για να έχουμε καλό ερώτημα, ερευνούσαν μόνο για τις αλλοδαπές νοσοκόμες που δεν έχουν χαρτιά ή και για τις Ελληνίδες; Διότι απ’ ότι ξέρουμε, εκτός από αλλοδαπές παράνομες νοσοκόμες, υπάρχει ολόκληρο κύκλωμα που εκμεταλλεύεται Ελληνίδες για ένα κομμάτι ψωμί και τις πάει στα νοσοκομεία για να κάνουν τις νοσοκόμες. Ποια η διαφορά της παράνομης νοσοκόμας που είναι αλλοδαπή κι αυτής που είναι Ελληνίδα;

5. Αν στο Παναρκαδικό γίνεται χαμός με τις αποκλειστικές κάτω από τη μύτη της διοίκησης, τότε καλύτερα να πάει σπίτι της, δεν κάνει γι’ αυτή τη θέση. Τι περίμενε δηλαδή; Τους Χρυσαυγίτες για να της δείξουν τη δουλειά της;

6. Οι αποκλειστικές στα νοσοκομεία από ασθενείς δεν προσλαμβάνονται για να γλιτώσουν λίγα ευρώ; Οι ασθενείς και οι συγγενείς τους, λοιπόν, δεν έχουν εξίσου ευθύνη με τις νοσοκόμες για το φαινόμενο που διαιωνίζεται; Επίσης, η ασφάλεια του νοσοκομείου και οι εργαζόμενοι εκεί δε βλέπουν τι γίνεται κάθε βράδυ στα δωμάτια; Αν υπάρχουν παράνομες αποκλειστικές τότε τα νοσοκομεία είναι ξέφραγο αμπέλι.

7. Και τέλος, στην κοινή συνέντευξη με τους Χρυσαυγίτες η κ. Σιουρούνη που είδε τους κοινούς στόχους; Κοινοί στόχοι είναι να «καθαρίσει» το νοσοκομείο από τους κακούς αλλοδαπούς; Τότε γιατί δεν συνεργάζονται με τους Χρυσαυγίτες να τις πλακώνουν στο ξύλο για να μην ξαναπατήσουν; Ωραία χώρα ονειρεύεται η κ. διοικητής.

Αν σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζει το ελληνικό κράτος, και είναι πολλά, έρχεται και ένας φασίστας να το υποκαταστήσει όπως αυτός νομίζει, τότε ας παραδώσουμε τα κλειδιά της χώρας στο Μιχαλολιάκο.

Keywords
Τυχαία Θέματα