Κάποιος να... μαζέψει τον Πολάκη

19:54 3/8/2016 - Πηγή: Antinews

Το αστείο με τον υπουργό Υγείας Πολάκη έχει παρατραβήξει και κάποιος θα πρέπει να τον μαζέψει. Δεν είναι μόνο οι απειλές κατά δημοσιογράφων ότι θα τους βάλει τρία μέτρα στο χώμα. Δεν είναι μόνο ότι καπνίζει μέσα στο υπουργείο όταν γίνεται αντικαπνιστική εκστρατεία παντού. Δεν είναι το προκλητικό ύφος και τον... αντριλίκι που πουλάει μέσα στη Βουλή.

Είναι και το γεγονός ότι στον τομέα του όχι μόνο δεν έχει γίνει κανένα απολύτως έργο, αλλά αντίθετα όποιος τολμά να μιλήσει και να κρίνει το

υπουργείο του και τα πεπραγμένα του ανήκει στα... βοθροκάναλα της διαπλοκής.

Μόνο βόλτες με το σκάφος και τον πρωθυπουργό παρέα είναι. Μόνο φιέστες με νοσοκομεία – φαντάσματα την ίδια στιγμή που το ΕΣΥ έχει καταρρεύσει τελείως. Μέχρι και δήμαρχος πόλης της επαρχίας οδήγησε το ασθενοφόρο κι έσωσε τη ζωή τραυματία. Μέχρι και σε καρότσες αγροτικών μεταφέρουν τους αρρώστους, αλλά ο υπουργός Πολάκης βρίσκεται στον κόσμο του.

Και είναι τόσο αστείο το επικοινωνιακό παιχνίδι που παίζει όπου δεν δίστασε να βγάλει φωτογραφία από χειρουργείο που έκανε στη Σαντορίνη για να δείξει ότι το νοσοκομείο λειτουργεί. Μόνο που η επέμβαση που έκανε ο υπουργός Πολάκης ήταν για... αιμορροΐδες! Να δούμε τι θα συμβεί αν γίνει κανένα σοβαρό ατύχημα. Θα τρέχουν γιατροί από την Αθήνα να χειρουργήσουν;

Διαβάστε τι έγραψε:

Το σημερινό χειρουργείο με γενική αναισθησία στο νοσοκομείο Σαντορίνης που κάναμε μαζί με τους συναδέλφους που υπηρετούν εκεί (Αιμορροιδεκτομή κατά LONGO σε ασθενή 24 ετών )

ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΝΩ:

1) σε όλους τους προηγούμενους υπουργούς Υγειας που από το 2010 δεν άφηναν να ανοίξει το έτοιμο νοσοκομείο (λοβερδο, Γεωργιάδη, Βορίδη)

και 2) σε όλα τα πληρωμένα παπαγαλάκια των ΜΜΕ της διαπλοκής που μετά τα εγκαίνια του Νοσοκομείου από τον Αλέξη Τσίπρα έγραψαν και είπαν τόσες ψευτιές και βρωμιές για τη λειτουργία του προσπαθώντας να το υπονομεύσουν ευνοώντας και τοπικά ιδιωτικά συμφέροντα .

ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ

ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ ΑΝ ΥΠ ΥΓΕΙΑΣ

ΥΓ η φωτογραφία από το χειρουργείο μετά την επέμβαση με όλους τους συναδέλφους που συνέβαλλαν.

Τι να πει κανείς. Αυτός ο άνθρωπος είναι υπουργός και επιστήμονας.

[photo_0]

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα