Κ. Μητσοτάκης: Στην Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει αυταρχισμός και αυθαιρεσία

Προ των ευθυνών τους θέτει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα και τη συγκυβέρνηση, μπροστά στις καταιγιστικές εξελίξεις στην επένδυση της "Ελληνικός Χρυσός”. Ο κ. Μητσοτάκης καλεί την κυβέρνηση αντιληφθεί, έστω και την ύστατη στιγμή, το μέγεθος της ζημιάς που προκαλεί στις ζωές των εργαζομένων και να μεταβάλει τη στάση της, εξαπολύοντας, παράλληλα, δριμύτατη επίθεση κατά του κ. Τσίπρα.

"Μέσα

σε 24 ώρες οι εξαγγελίες του κ. Τσίπρα αποδείχθηκαν λόγια του αέρα. Χίλιοι διακόσιοι εργαζόμενοι της εταιρείας "Ελληνικός Χρυσός” οδηγούνται στην ανεργία. Άλλοι τόσοι, που η εταιρεία σχεδίαζε να προσλάβει, χάνουν την ελπίδα να αποκτήσουν δουλειά. Ο ΣΥΡΙΖΑ, εδώ και χρόνια, κάνει τα πάντα για να σταματήσει την επένδυση. Με αποτέλεσμα η εταιρεία να αναστείλει, τελικά, τις εργασίες της. Η κυβέρνηση, με το γνωστό κυνισμό της, παίζει πολιτικά παιχνίδια πάνω στις πλάτες των απλών ανθρώπων που χάνουν τις δουλειές τους. Ενώ συνεχίζει να τραυματίζει την εικόνα της χώρας. Όλα όσα γίνονται, στέλνουν ένα πολύ εξαιρετικά αρνητικό μήνυμα στους ξένους επενδυτές”, τόνισε, σε δημόσια δήλωσή του, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε πως στην Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει αυταρχισμός και αυθαιρεσία, ενώ δεν υπάρχει ασφάλεια δικαίου, καθώς η κυβέρνηση, όπως ανέφερε, αγνοεί προκλητικά αλλεπάλληλες αποφάσεις των ανωτάτων δικαστηρίων.

"Καλώ την κυβέρνηση, έστω και τώρα, να αντιληφθεί το μέγεθος της ζημιάς που προκαλεί στις ζωές των ανθρώπων και να μεταβάλει τη στάση της. Σε κάθε περίπτωση, δεσμεύομαι ότι η δική μου κυβέρνηση θα βάλει οριστικό τέλος σε αυτές τις πρακτικές. Οι αποφάσεις της Δικαιοσύνης θα γίνουν σεβαστές και οι νόμοι θα τηρούνται από όλους. Οι άνθρωποι θα ξαναβρούν τις δουλειές τους και η Ελλάδα θα γίνει, επιτέλους, μια χώρα φιλική προς τις επενδύσεις”, επεσήμανε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

capital.gr

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα