Η Τσικνοπέμπτη είναι μεσογειακή και χυμώδης!

(Οι πιο ποθητές Ελληνίδες του 2014)

Νικήτρια -πριν την οικονομική κρίση- των καλλιστείων Playmate, και με φωτογράφηση στο Playboy, όπως κάθε μοντέλο που σέβεται τον εαυτό του αλλά και τους φιλομαθείς αναγνώστες (φορώντας και το άρωμά της και μάσκαρα).

Αν και ως προσόντα της έχουν καταγραφεί η μεσογειακή ομορφιά της, το θανατηφόρο κορμί, τα πλούσια καστανά μαλλιά και τα αισθησιακά χείλη της, αυτό που την κάνει κορυφαία, είναι το αρμονικό σύνολο.

Στο νούμερο

4 της λίστας η –δεν περιγράφω άλλο- Σύλβια Παπαδάκη, εκ Χανίων ορμώμενη (κάνουμε και άνοιγμα στους Ντορικούς ελέω εκλογών).

Το καλύτερο δώρο που έχει κάνει σε άντρα, όπως η ίδια έχει δηλώσει κατά το παρελθόν, είναι ένας αισθησιακός χορός prive και το πιο ωραίο μέρος για έρωτα όπως πιστεύει, είναι μία ερημική παραλία.

Διαφωνούμε με τις δηλώσεις της, καθώς πιστεύουμε ότι το καλύτερο δώρο για το σύγχρονο με απαιτήσεις άντρα είναι παντόφλες και ένα τεραστίων διαστάσεων τηλεκοντρόλ για να μη το ψάχνει όλη την ώρα!

Όσον αφορά το καλύτερο μέρος για έρωτα, ασφαλώς δεν είναι άλλο από την κρεβατοκάμαρα παντρεμένου χρόνια ζεύγους (αρκεί να λείπουν και οι δύο).

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα