Η μόνιμη γκρινιάρα της ΝΔ

Την άποψη ότι η συζήτηση στη Βουλή για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση έπρεπε να γίνει δύο ημέρες νωρίτερα για να είναι παρών και ο Πρωθυπουργός εξέφρασε η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη. Έδειξε έτσι τη δυσαρέσκειά της για την επιλογή του πρωθυπουργού να βάλει τον Μάκη Βορίδη ως εισηγητή ο οποίος θα ανοίξει τη συζήτηση.

Μιλώντας στη τηλεόραση του ΣΚΑΪ, η κ. Μπακογιάννη είπε ακόμη ότι

η ΝΔ πρέπει να ανοιχτεί προς τον χώρο του Κέντρου «που σήμερα είναι ορφανός».

Εμμέσως πλην σαφώς η Ντόρα λέει ότι η επιλογή του Βορίδη είναι... ακροδεξιό άνοιγμα και δεν έπρεπε να το κάνει αυτό ο Σαμαράς. Πιθανότατα θα ήλπιζε ότι θα πάρει κάποιο ρόλο κι αυτή, θα έχει μια σημαίνουσα θέση στη συζήτηση αντί να κάθεται στο καφενείο και να κάνει χαβαλέ.

Σου λέει η «πριγκίπισσα τη οικογένειας Μητσοτάκη»: «από που ξεφύτρωσε ο Βορίδης και θέλει να γίνει και δελφίνος στη ΝΔ; Το κόμμα είναι δικό μου άμα φύγει ο Σαμαράς».

Ο λύκος κι αν εγέρασε μυαλό δεν έβαλε. Η κ. Μπακογιάννη διεκδικεί το ρόλο του μόνιμου γκρινιάρη που δεν έχει καταλάβει ότι ο ρόλος της εξαντλήθηκε. Εκτός κι αν περιμένει πολλά χρόνια προκειμένου να δει φως στο προσωπικό της... τούνελ.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα