Συνεχίζεται η αναταραχή στο ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ

Συνεχίζεται η αναταραχή στο ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ, το... επαναστατικό «Κόκκινο» με διευθυντή τον επίσης επαναστάτη Κώστα Αρβανίτη. Τον ίδιο που φώναζε και ωρυόταν όταν τον έδιωξαν από την ΕΡΤ γιατί το είχε κάνει «γιάφκα» του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτός λοιπόν, πήρε θέση για την απεργία που

πήγε να γίνει στο ραδιόφωνο και τελικά ανεστάλη καθώς κάποιοι εργαζόμενοι πληρώθηκαν. Ο Αρβανίτης πήρε το μικρόφωνο και άρχισε να χλευάζει την... εργατική τάξη. Τους τεχνικούς που απαίτησαν τα δεδουλευμένα τους, δηλαδή λες και κάνουν χάρη στον Αρβανίτη και πρέπει να του δουλεύουν τζάμπα.

Το βίντεο στο οποίο ο Κώστας Αρβανίτης σχολιάζει αρνητικά την απεργία «Στο Κόκκινο» ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο βουλευτής της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

Στο ηχητικό, ο κ. Αρβανίτης αναφέρει πως η απεργία έγινε κάτω από… εκβιαστικές συνθήκες από εννέα τεχνικούς οι οποίοι ήταν μέχρι τότε απλήρωτοι, ενώ έκανε λόγο για πρόβλημα ρευστότητας στον σταθμό.

Δεν έκανε καμιά νύξη όμως για το γεγονός ότι δεν έχει απευθυνθεί ακόμη στον Τσίπρα που έχει τάξει καμιά 30αριά δισ. ευρώ στους Έλληνες, να τους δώσει 5-10 χιλιάδες προκαταβολή για να πληρώσει τους εργαζόμενους.

Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα. Προέχει η... αριστερή διακυβέρνηση.

Ακούστε το ηχητικό

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα