Η Ευρώπη στο στόχαστρο του ισλαμικού φονταμενταλισμού

Το Παρίσι θρηνεί για τους νεκρούς του. Η Ευρώπη όλη θρηνεί μαζί του.

Στο Ριάντ, στη Μέκκα, στα Εμιράτα, στον Κόλπο, στο Ισλαμαμπάντ, στη Ντάκκα, στη Τζακάρτα, στην Σομαλία, στη Νιγηρία, στο Σουδάν, στην Υεμένη, στο Ισλαμικό Χαλιφάτο και (γιατί όχι) στην Άγκυρα, όπως και παντού όπου υπάρχουν φανατικοί Μουσουλμάνοι, πανηγυρίζουν.

Είναι η αρχή του Πολέμου των Πολιτισμών; Η αρχή του Πολέμου των Πολέμων; Ουδείς γνωρίζει ακόμη.

Εκείνο που μοιάζει βέβαιο, είναι πως η (σύντομη) εποχή της αθωότητας έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί για την πολύπαθη και πολύφερνη ήπειρό

μας. Μετά την προχθεσινή νύχτα, ποτέ ξανά η Ευρώπη δεν θα είναι η ίδια.

Ας αφήσουμε όμως τις εκφράσεις – κλισέ και ας πάμε στην ταμπακιέρα.

Μετά από τα γεγονότα του Παρισιού, οι δρόμοι που ανοίγονται για την Ευρώπη είναι στην ουσία δύο: ο πρώτος αφορά την αποδόμηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης και την επιστροφή στα περίκλειστα Έθνη – Κράτη με τους εθνικούς στρατούς, τα κλειστά σύνορα και τις ανοικτές διαμάχες μεταξύ αλλήλων και ξένων. Ο δεύτερος έχει να κάνει με την επίσπευση της Ευρωπαϊκής Ενοποίησης, την εξομάλυνση των εσωτερικών πολιτικών – οικονομικών – πολιτιστικών διαφορών, την πρόβλεψη μεταφοράς πόρων, την ενοποίηση των κανόνων δικαίου και την δημιουργία ευρωπαϊκού στρατού και την θέσπιση αυστηρών ευρωπαϊκών συνόρων που αυτός θα προασπίζεται και θα φυλάγει.

Το σφαγείο του Παρισιού, είναι ο τελευταίος κρίκος μιας αιματηρής αλυσίδας γεγονότων που αποδεικνύουν περίτρανα το αγεφύρωτο πολιτιστικό χάσμα μεταξύ της Δύσης (με όλες τις αδυναμίες της) και των παραφρόνων ισλαμοφασιστών. Ακόμη κι αν είδαμε την επίθεση στους δίδυμους πύργους της Ν. Υόρκης σαν σκηνή από ταινία τρόμου, ακόμη κι αν συνηθίσαμε να βλέπουμε θηριώδεις αποκεφαλισμούς αθώων θυμάτων στην τηλεόρασή μας, ακόμη κι αν οι μαζικές εν ψυχρώ δολοφονίες παιδιών, οι ομαδικοί βιασμοί γυναικών, η θεσπισμένη παιδεραστία, οι λιθοβολισμοί εν μέση οδώ, οι ακρωτηριασμοί στις πλατείες και οι αποκεφαλισμοί από κρατικό (σικ) δήμιο στα γήπεδα και τις αρένες είχαν γίνει σιγά – σιγά μέρος της καθημερινής μας ενημέρωσης και αποδεκτά γεγονότα μιας άλλης «κουλτούρας» και ενός άλλου «πολιτισμού», είναι αδύνατον να χωνέψουμε την παράλογη σφαγή των αθώων και αόπλων ευρωπαίων συμπολιτών μας από παράφρονες που ζωσμένοι εκρηκτικά σφάζουν, σκοτώνουν και ακρωτηριάζουν στο όνομα του μεγάλου θεού τους του Αλλάχ!

Όσον αφορά αυτά που είπε ο Πρωθυπουργός κ. Τσίπρας στο διάγγελμά του, νομίζω πως κάνει τραγικό λάθος. Δεν φτάνει το «δεν θα μας τρομοκρατήσουν» πια. Υπάρχει ανάγκη απάντησης. ΠΡΕΠΕΙ να τους νικήσουμε κατά κράτος. Πρέπει να τους εξαφανίσουμε από προσώπου Γής. Αυτοί δεν είναι άνθρωποι του 21ου αιώνα. Αυτοί είναι ανθρωπόμορφα κτήνη που πρέπει να εξαλειφθούν. Μονάχα τότε οι υπόλοιποι πολίτες της Ευρώπης, της Αμερικής, της Ρωσίας, θα μπορέσουν να κοιμηθούν ήσυχοι.

Ο τρόμος δεν εξαφανίζεται με τις λέξεις, όταν επιχειρείται να επιβληθεί με τα όπλα.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα