Η ΔΗΜΑΡ που έγινε ΡΗΜΑΔ και ο Σκουρλέτης

Το συνέδριο της ΔΗΜΑΡ που ξεκίνησε την Πέμπτη, πέρα από το ότι επιβεβαιώνει ότι είναι… ΡΗΜΑΔ έχει μέχρι στιγμής και ένα… αστείο γεγονός. Κι αυτό λέγεται… Πάνος Σκουρλέτης. Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ πήγε και μίλησε και μεταξύ άλλων τόνισε, αναφερόμενος στην πρωτοβουλία των 58: «Πολλοί θα προσπαθήσουν να εμφανισθούν με νέα πανωφόρια,

για να κρυφτούν και για να προσπαθήσουν να διασωθούν, ακόμα και για να παίξουν το ρόλο του αναχώματος απέναντι σε αυτό που έρχεται, την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Απέναντι λοιπόν σε αυτό το ενδεχόμενο οφείλουν όλοι να πάρουν θέση ανταποκρινόμενοι στην κρισιμότητα της ιστορικής συγκυρίας που ζούμε».

Αν καταλάβατε καλά ο κ. Σκουρλέτης επιτέθηκε στην πρωτοβουλία διότι θα χάσει ψήφους ο ΣΥΡΙΖΑ από όλη αυτή την κινητικότητα στην κεντροαριστερά. Προσέξτε, όμως, τα λεγόμενά του. Είπε ότι κάποιοι θα φορέσουν νέα πανωφόρια για να κρυφτούν. Ορθώς. Πολλοί τελειωμένοι Πασόκοι θα προσπαθήσουν να εμφανιστούν ως το καινούργιο και το ελπιδοφόρο.

Όμως, ο κ. Σκουρλέτης γιατί δεν ρίχνει μια ματιά στο κόμμα του; Νέα πανωφόρια δεν φόρεσαν οι κ. Κοτσακάς, Ραυτόπουλος, Αλ. Μητρόπουλος, Σ. Σακοράφα, Π. Κουρουπλής, Πάντζας, η κυρία Λούκα Κατσέλη και τόσοι άλλοι; Ή μήπως… νέο πανωφόρι δεν είναι η πασοκική ρητορική που έχει υιοθετήσει ο ΣΥΡΙΖΑ μήνες τώρα; Που ζει ο κ. Σκουρλέτης; Ανάμεσα στα πράσινα ζόμπι δε ζει; Αυτά δεν τον πειράζουν και τον πειράζει η κίνηση των 58 που στο κάτω – κάτω έχει και αρκετούς σοβαρούς ανθρώπους;

Αλλά φαίνεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αφήνει για τους άλλους τα νέα πανωφόρια. Ο ίδιος φοράει τα… αποφόρια του Παπανδρεϊκού ΠΑΣΟΚ και βολεύεται μια χαρά μ’ αυτά.

Keywords
Τυχαία Θέματα