Για την «εγκληματική οργάνωση» στο ποδόσφαιρο, θα γράψουν τίποτα τα «Παραπολιτικά»;

19:13 5/2/2015 - Πηγή: Antinews

Η εποχή της παραδημοσιογραφίας, των κονδυλοφόρων που πολεμάνε για να προστατεύσουν τους «κολλητούς» τους, είναι εδώ.

Καλή ώρα τα «Παραπολιτικά». Μιλάνε για όλους τους άλλους, γαυγίζουν για όλους τους άλλους, αλλά δεν έχουν μιλήσει ποτέ για τον εαυτό τους. Που βρήκαν τα λεφτά για να στήσουν τις επιχειρήσεις τους; Ποιος τους πληρώνει; Ποια συμφέροντα εξυπηρετούν; Ποιοι είναι τελικά οι επιχειρηματικοί και πολιτικοί προστάτες τους;

Αλλά επειδή είναι... μεγάλοι δημοσιογράφοι ας τους θυμίσουμε και κάποια γεγονότα μπας και κάνουν κανένα ρεπορτάζ στις εφημερίδες τους.

Να τους θυμίσουμε

ότι υπάρχει σε εξέλιξη έρευνα για εγκληματική οργάνωση στο χώρο του ποδοσφαίρου κι ότι 16 άτομα έχουν στην πλάτη τους πολύ βαριά κακουργήματα.

Να τους θυμίσουμε ότι η βρετανική εφημερίδα Guardian που δε μασάει από εκβιασμούς και μπραβιλίκια είχε πριν τα Χριστούγεννα κατονομάσει τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη ως έναν από στους 16 κατηγορούμενους για εγκληματική οργάνωση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Να θυμίσουμε επίσης ότι σύμφωνα με τη δικογραφία και το πόρισμα του εισαγγελέα Αριστείδη Κορέα, οι διώξεις αφορούν συγκρότηση, ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, απάτη σε βαθμό κακουργήματος, απόπειρα εκβίασης, δωροληψίες και δωροδοκίες με βάση τον αθλητικό νόμο.

Στα "Παραπολιτικά" έχουν.... αθλητικές σελίδες για να κάνουν ένα ρεπορτάζ για την κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου;

Και επί τη ευκαιρία, μαθαίνουμε ότι σήμερα ο υπεύθυνος για τον αθλητισμό στην κυβέρνηση, ο υπουργός Κοντονής συναντήθηκε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για να συζητήσουν για το πώς θα βελτιωθεί η εικόνα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αν δεν είναι φάρσα είναι τραγωδία. Ο ΣΥΡΙΖΑ που πλέον δεν είναι αντιπολίτευση αλλά κυβερνά ξέρει ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έχει πολύ βαριές κατηγορίες σε βάρος του οι οποίες σχετίζονται με τη βρομιά στο ποδόσφαιρο; Συζητά η κυβέρνηση με αυτόν που κατηγορείται για την κατάντια του δημοφιλούς αθλήματος;

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα