ΠΑΟΚ και Αναστασιάδης πήδηξαν από το Λευκό Πύργο

12:39 5/2/2015 - Πηγή: Antinews

Τελικά αποδείχθηκε πολύ καλό για να είναι αληθινό. Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και κατέρρευσε υπό την πίεση του άγχους αλλά και του πρωταθλητισμού που έχει πολλά χρόνια να κάνει.

Το Γεντί Κουλέ , το γήπεδο του ΟΦΗ για του μη μυημένους ,αποδείχθηκε η ταφόπλακα για την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Παίζοντας με την πλάτη στον τοίχο αφού δεν είχε

περιθώρια ούτε για την ελάχιστη απώλεια βαθμών ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό γνώρισε την ήττα που τον βγάζει πλέον εκτός τροχιάς τίτλου αφού έμεινε οκτώ ολόκληρους βαθμούς πίσω από τους ερυθρόλευκους.

Η παραίτηση Αναστασιάδη στο...ημίχρονο της αναμέτρησης φανερώνει το κλίμα στα αποδυτήρια του Δικεφάλου . Ούτε σε ομάδες ερασιτεχνικού πρωταθλήματος δεν παραιτείται ο προπονητής στην ανάπαυλα.

Ο Έλληνας τεχνικός γκρέμισε ότι ο ίδιος είχε με πολύ κόπο φτιάξει πιθανότατα γιατί ούτε αυτός δεν μπορούσε να διαχειριστεί μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό.

Αναστασιάδης και ΠΑΟΚ ή ΠΑΟΚ και Αναστασιάδης αν προτιμάτε πήδηξαν από το Λευκό Πύργο μαζί απογοητεύοντας για μια ακόμη φορά τους οπαδούς της ομάδας τους. Ο ΠΑΟΚ δεν έχασε μόνο την ευκαιρία να διεκδικήσει το φετινό πρωτάθλημα . Θα κάνει και πολύ καιρό να το ξεπεράσει και μόνο αν βρεθεί μια σπουδαία προσωπικότητα γεννημένη μέσα στον πρωταθλητισμό να τον πάρει από το χέρι θα έχει την ευκαιρία να ξαναδιεκδικήσει ένα ελληνικό τίτλο.

Μέχρι να ξαναβρεθεί ωστόσο θα χρειαστεί αυτοκριτική και σχέδιο.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα