Για τα μάτια του κόσμου στο Eurogroup πας κι έρχεσαι εμπρός μου!

17:36 9/3/2015 - Πηγή: Antinews

Η μέρα φεύγει, το Eurogroup έρχεται. Είναι κρίμα οι κουτόφραγκοι να μην αντιλαμβάνονται το απλοϊκό αλλά μεγαλοφυές σχέδιο της Κυβέρνησης για τη χώρα.

Ας τους αναλύσουμε τις δύο περιπτώσεις που θα φέρουν επανάσταση στη χώρα, όμοια με αυτήν της «έξυπνης σίτας».

Καταρχήν, οι μυστικοί πράκτορες του ΣΔΟΕ όπως ο 007, η 4711, το 11888 και άλλα πολλά νούμερα. Ο στόχος είναι οι μισοί να ρουφιανεύουν τους άλλους μισούς και οι δεύτεροι να τους πληρώνουν με το ίδιο νόμισμα. Το επίλεκτο σώμα των Βαρουφιάνων, θα πατάξει τη φοροδιαφυγή,

το διπλοπαρκάρισμα και τις παρεμβολές στα ερτζιανά.

Δεν ισχύει αυτό που λένε πολλοί ότι θα είναι ωρομίσθιοι και δεν θα ορκίζονται.Θα είναι μισθωτοί με μπλοκάκι και θα δίνουν όρκο μπροστά στον Τσάρο της Οικονομίας και τη Ζωή της Βουλής.

Όταν δεν θα τριγυρνούν στα καταστήματα μαζικής εστίασης με κρυφές κάμερες, θα συλλέγουν τα αποτελέσματα των δημοψηφισμάτων, τα οποία και θα γίνουν πολιτική ρουτίνα.

Θα χρειαστούν τόσοι πολλοί βαρουφιάνοι ανά την επικράτεια, που η ανεργία με την εφαρμογή μόνο αυτού του μέτρου θα πέσει σε μονοψήφιο νούμερο.

Ένα άλλο μέτρο θα έλθει να τονώσει την αγορά κατοικίας. Πρόκειται για την ενοικίαση άδειων διαμερισμάτων σε πρώην παράτυπους, νυν νομότυπους μετανάστες.

Τα χρήματα που θα αποδίδονται στους ιδιοκτήτες των ακινήτων θα τονώσουν την αγορά κατοικιών, αλλά και την ενεργό ζήτηση.

Ταυτόχρονα οι ιδιοκτήτες ακινήτων θα πληρώσουν ή θα ρυθμίσουν τα χρέη τους στην Εφορία, όπως και οι βαρουφιάνοι θα πληρώνουν ΦΠΑ, ΟΑΕΕ, διόδια, ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

Σε όλα αυτά τα καταπληκτικά μέτρα υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα. Που θα βρεθούν τα λεφτά για να προσληφθούν εκ περιτροπής πράκτορες του ΣΔΟΕ και για να ενοικιασθούν τα διαμερίσματα.

Εκεί ακριβώς έρχονται οι θεσμοί να δώσουν καμιά σαρανταριά δισεκατομμύρια ευρώ, ενώ η τρόικα θα κάνει μια αξιολόγηση για τα μάτια του κόσμου (στο Eurogroup πας κι έρχεσαι εμπρός μου, είναι ο τροϊκανός μου και η γνώμη του κόσμου την Κυριακή σε εκλογές σε οδηγεί).

(Μα όταν πονέσεις και κλάψεις μια μέρα, που δεν θα το’ θελα ποτέ -ποτέ αυτό στα χέρια του Γιάνη να βάλεις το λογαριασμό, να μοιραστείτε τον καημό)

Μ.Ο.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα