Εξιτήριο από το Ευγενίδειο Θεραπευτήριο έλαβε ο Α. Τσίπρας

14:39 8/7/2017 - Πηγή: Antinews

Εξιτήριο από το Ευγενίδειο Θεραπευτήριο πήρε ο πρωθυπουργός νωρίτερα το πρωί, μετά από την επέμβαση για αφαίρεση κήλης στην οποία υποβλήθηκε.

Ο Αλέξης Τσίπρας εισήχθη χθες το μεσημέρι στο νοσοκομείο για προγραμματισμένη επέμβαση η οποία πραγματοποιήθηκε επιτυχώς το απόγευμα.

Εξερχόμενος του νοσοκομείου, χαιρέτησε τους δημοσιογράφους που περίμεναν την έξοδό του και επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του.

Ευχαριστίες στο προσωπικό του νοσοκομείου

Στη

συνέχεια, ο πρωθυπουργός επέλεξε το Twitter για να ευχαριστήσει το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Ευγενιδείου Θεραπευτηρίου.

Ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρει συγκεκριμένα στην ανάρτησή του: "Ιδιαίτερα ευχαριστώ τους ιατρούς & το νοσηλ. προσωπικό που παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος".

Ο πρωθυπουργός σε άλλη ανάρτησή του τονίζει: "Τα δημόσια νοσηλευτήρια αξίζουν της εμπιστοσύνης και της στήριξής μας, πάνω από όλα γιατί εκεί υπηρετεί το πιο αξιόλογο έμψυχο δυναμικό".

Ο Αλέξης Τσίπρας ευχαριστεί όλους όσους του ευχήθηκαν περαστικά, γράφοντας στην ανάρτησή του: "Θέλω να ευχαριστήσω θερμά για το ενδιαφέρον και τις ειλικρινείς ευχές όλους όσοι από χθες το απόγευμα έσπευσαν να μου ευχηθούν περαστικά".

"Τελικά, ήταν μια απλή αλλά αναγκαία επέμβαση, που αποφασίσαμε εκτάκτως χθες το πρωί και σε λιγότερο από 24 ώρες επέστρεψα στα καθήκοντά μου", αναφέρει ο πρωθυπουργός.

Ευχές για ανάρρωση από τον Κ. Μητσοτάκη

Νωρίτερα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, έστειλε τις ευχές του στον πρωθυπουργό για ταχεία ανάρρωση.

"Εύχομαι περαστικά στον Αλέξη Τσίπρα και γρήγορη ανάρρωση!" έγραψε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στον λογαριασμό του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.


Kyriakos Mitsotakis ✔@kmitsotakis

Εύχομαι περαστικά στον @atsipras και γρήγορη ανάρρωση!

7:18 π.μ. - 8 Jul 2017

5353 Retweet 245245 "μου αρέσει"

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με τη χθεσινή ανακοίνωση που εξέδωσε το Μέγαρο Μαξίμου:

"O Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, εισήχθη στις 15:00 στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο όπου υποβλήθηκε σε προγραμματισμένη επέμβαση αφαίρεσης κήλης.

Ο Πρωθυπουργός θέλει να ευχαριστήσει από καρδιάς τους θεράποντες ιατρούς και το προσωπικό του νοσοκομείου".

Capital.gr, με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα