Έλεος πια με τις «ευαισθησίες» των αριστερούληδων

Μέλη της αναρχικής ομάδας Ρουβίκωνας εισέβαλαν και προχώρησαν χθες σε κατάληψη στην κοσμητεία της Νομικής. Αφού κάθισαν για λίγη ώρα αποχώρησαν.

Σε ανακοίνωσή τους στο Indymedia υποστηρίζουν πως προχώρησαν σε αυτή την ενέργεια επειδή στις 14 Φεβρουαρίου η σχολή είχε κλείσει και άνδρες των ΜΑΤ απαγόρευσαν προγραμματισμένη εκδήλωση με θέμα την άδεια του Δημήτρη Κουφοντίνα, κατά την οποία θα γινόταν και τηλεφωνική παρέμβαση του ίδιου.

Ανάρτησαν και πανό που

έγραφε να δίνονται άδειες στους πολιτικούς κρατούμενους, όχι στη φίμωση του Κουφοντίνα.

Είναι προφανές ότι οι αντιεξουσιαστές έχουν ανοίξει πόλεμο. Μετά από μια περίοδο νηνεμίας, φαίνεται ότι ξαναβγαίνουν στο... κλαρί και πάνε σε σύγκρουση με την κυβέρνηση επειδή ο Τόσκας αποφάσισε να ανακαταλάβει δύο κτίρια που είχαν στην κατοχή τους οι αναρχικοί.

Είναι σίγουρο ότι ο Ρουβίκωνας θα κάνει κι άλλες τέτοιες ενέργειες, θα καταλάβει κι άλλα κτίρια, θα επιχειρήσει να δώσει το στίγμα της και να μπει στο ρουθούνι του ΣΥΡΙΖΑ με τον οποίο είναι η αλήθεια ότι έχει «συγγενικές» σχέσεις. Το μόνο κόμμα που διαμαρτυρήθηκε για την επιβολή της νομιμότητας στα κατειλημμένα ήταν το κυβερνών κι αυτό λέει πολλά.

Όμως, είναι ιδιαίτερα προκλητική η στάση των μπαχαλάκηδων. Καλά να πούμε για τις καταλήψεις «δεν έχουν που να μείνουν τα παιδιά, βοηθάνε και τους μετανάστες, μπουκάρουν όπου θέλουν, ας τους αφήσουμε να ζήσουν στη νιρβάνα τους».

Αλλά να μπουκάρουν στη Νομική για να στηρίξουν τον Κουφοντίνα; Να τον χαρακτηρίζουν πολιτικό κρατούμενο που πρέπει να παίρνει άδειες; Ποιος ο «φαρμακοχέρης» πολιτικός κρατούμενος; Τι είδους φυγόμυαλοι είναι όλοι αυτοί που λένε και κάνουν τέτοιες ανοησίες. Ο Κουφοντίνας έκανε μια επιλογή: Να σκοτώνει κόσμο και να δικαιολογεί τις πράξεις του χαρακτηρίζοντάς τις επαναστατικές και οι οποίες προάγουν την αλλαγή της κοινωνίας. Έκανε μια επιλογή, πιάστηκε από την Αστυνομία και πληρώνει το τίμημα. Ας το πληρώσει μέχρι τέλους λοιπόν κι ας σταματήσει κι αυτός και οι υποστηρικτές του να προκαλούν την κοινωνία. Να προκαλούν τους συγγενείς των θυμάτων της τρομοκρατίας. Έλεος πια με τις «ευαισθησίες» που μόνο οι αντιεξουσιαστές και οι αριστερούληδες έχουν. Δε φτάνει που τους ταΐζουμε τζάμπα για μια ζωή θα πρέπει να απολογούμαστε και για τις επιλογές τους;

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα