Έκλεισαν το … μικρόφωνο στον Ανδρέα Ψυχάρη

Στο “μάτι” του … ΔΟΛ μπήκε σήμερα ο αντιπρόεδρος της Βουλής Χρήστος Μαρκογιαννάκης ο οποίος υπέπεσε στο ατόπημα να κλείσει τα μικρόφωνα όταν μιλούσε ο γιος του ιδιοκτήτη του συγκροτήματος, Ανδρέας Ψυχάρης, για το θέμα της Χρυσής Αυγής και της παρουσίας της στη Βουλή.

Το επεισόδιο έλαβε χώρα όταν ο βουλευτής

Αθήνας της Ν.Δ. Ανδρέας Ψυχάρης, στο πλαίσιο της συνεδρίασης για την άρση ασυλίας βουλευτών, ζήτησε αιφνιδιαστικά το λόγο επί προσωπικού -κι όχι μόνο- αναφέροντας: «Εδώ και μία εβδομάδα υπάρχουν προφυλακισμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Δεν μπορώ τόσο εγώ όσο και όσοι υπηρετούμε τη Δημοκρατία, την παρουσία δολοφόνων στην αίθουσα».

Ο προεδρεύων της συνεδρίασης Χρήστος Μαρκογιαννάκης του ζήτησε επανειλημμένα να συντομεύσει ενώ λίγο μετά εξαντλήθηκε η υπομονή του αντιπροέδρου που του έκλεισε τα μικρόφωνα καθώς ο βουλευτής δεν συνεμορφώθη προς τας υποδείξεις του. Η αντιπαράθεση ήταν έντονη κι ο κ.Ψυχάρης συνέχισε την παρέμβασή του στην αίθουσα του κοινοβουλίου εις ώτα μη ακουόντων, αφού ο Χρ. Μαρκογιαννάκης είχε σπεύσει να κατεβάσει τους διακόπτες…

Keywords
Τυχαία Θέματα