Διέλυσαν την αγορά και προσπαθούν να τα μαζέψουν

Μετά από τις απίστευτες δηλώσεις των νέων υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ , τόσο χθες όσο και σήμερα, ότι θα επανακρατικοποιήσουν τα πάντα, θα ανεβάσουν τους μισθούς, θα ξαναπροσλάβουν τους πάντες, οι δανειστές θα γονατίσουν μπροστά τους κλπ., οι αγορές κατέρρευσαν.

Υπήρξε ένα εφιαλτικό κραχ στο χρηματιστήριο, ενώ η S&P υποβάθμισε σε αρνητικό από σταθερό το outlook της αξιολόγησης της μακροπρόθεσμης πιστοληπτικής

ικανότητας της Ελλάδας.

Έντρομος ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γ. Δραγασάκης, μετά τη σύσκεψη στο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό που διεξήχθη ενόψει των επισκέψεων Σουλτς και Ντάισελμπλουμ, επιχείρησε να ρίξει τους τόνους, σε μια προσπάθεια να συμμαζέψει τις δηλώσεις των υπουργών.

Όπως είπε «δεν θα συνεχίσουμε την πολιτική της καταστροφής», υπάρχει σχέδιο και «θα γίνει διάλογος χωρίς εκβιασμούς και τσαμπουκάδες", ενώ διαβεβαίωσε ότι θα υπάρξει πρόγραμμα έργων και επενδύσεων που θα είναι συνδεδεμένο με τη δημιουργία θέσεων εργασίας.

Σχετικά με τις εξαγγελίες περί ακύρωσης των ιδιωτικοποιήσεων ο κ. Δραγασάκης δήλωσε ότι «υπάρχουν επενδυτές και επενδυτές. Αν κάποιοι είχαν επενδύσει λανθασμένα σε μία ιδιωτικοποίηση που δεν θα γίνει είναι φυσικό να αλλάξουν στρατηγική».

Όσον αφορά την πτώση του χρηματιστηρίου είπε πως αυτό συμβαίνει με την αλλαγή κάθε κυβέρνησης.

Αυτά για όσους πίστεψαν ότι θα έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ και θα σκίσει τα μνημόνια. Λίγο κουνήθηκαν και η οικονομία είναι έτοιμη να καταρρεύσει.

Αναμένουμε τις κωλοτούμπες στις συναντήσεις με τον Σουλτς και τον Ντάισελμπλουμ.

Απ΄ ότι φαίνεται θα έχουμε κυβέρνηση εσωτερικού και κυβέρνηση εξωτερικού.

Από τη μία θα θαμπώνουν τον κόσμο τάζοντάς του λαγούς με πετραχήλια, υποσχόμενοι τη λύτρωσή του από τον «δυνάστη» Σαμαρά, και από την άλλη θα κάνουν απανωτές κωλοτούμπες στους δανειστές.

Αυτή είναι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Ένα συνονθύλευμα συνιστωσών που ο καθένας λέει ό, τι του κατέβει, χωρίς γνώση της καταστροφής που προκαλούν στη χώρα.

Όμως, με την χρεοκοπία της χώρας δεν παίζουμε!

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα