Δείτε τη στιγμή που το φορτηγό σκορπίζει το θάνατο στη Νίκαια (ΒΙΝΤΕΟ)

Οσο περνούν οι ώρες από το μακελειό στη Νίκαια. πληθαίνουν βίντεο και φωτογραφίες που δίνονται στη δημοσιότητα, τραβηγμένα κυρίως από κινητά τηλέφωνα πολιτών, προσπαθώντας να ρίξουν φως στο πως σημειώθηκε η πολύνεκρη επίθεση.

Ενα από αυτά καταγράφει ευδιάκριτα τη στιγμή που το φορτηγό πλησιάζει απειλητικά τον κόσμο, που αποχωρεί έχοντας παρακολουθήσει το σόου με τα πυροτεχνήματα για την εθνική εορτή της Γαλλίας.

Ηδη

κάποιοι αντιλαμβάνονται ότι κάτι δεν πάει καλά και το φορτηγό δεν θα έπρεπε να βρίσκεται εκεί τη δεδομένη στιγμή και το πλησιάζουν.

Ο οδηγός αναπτύσσει ταχύτητα και αρχίζει να «θερίζει» αθώους και ανυποψίαστους ανθρώπους. Επικρατεί πανικός, ενώ κάποιοι τρέχουν πίσω τους προσπαθώντας να τον σταματήσουν.

Οπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες είναι προφανές ότι ήθελε να σκοτώσει όσο περισσότερους μπορούσε. Για αυτό και έκανε ακόμη και ζιγκ - ζαγκ για να καταφέρει να σκορπίσει το θάνατο χωρίς έλεος... Ανθρώπινα μέλη και σώματα αρχίζουν να εκτοξεύονται στον αέρα και να διασκορπίζονται παντού, γράφοντας ένα ακόμη σκηνικό φρίκης στη Γαλλία...

imerisia.gr

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα