«Μαύρη» στιγμή για την ΕΡΤ

Κάποιοι συμπεριφέρονται λες και ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας είναι η ΑΥΓΗ!

Εκεί που όλα έδειχναν ότι ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας βρήκε το δρόμο του προτάσσοντας την ενημέρωση και κάνοντας – καλώς εννοούμενη, επίδειξη αντανακλαστικών όλο το προηγούμενο διάστημα… Ξαφνικά εχθές χάθηκαν όλα! Σε μια στιγμή που το τηλεοπτικό κοινό με αφορμή την τρομοκρατική επίθεση στη Νίκαια της Γαλλίας «διψούσε» για ενημέρωση, η ΕΡΤ

απουσίασε χωρίς προφανή λόγο! Μοιραία το στοίχημα κερδήθηκε από τον ΣΚΑΙ που όλη τη νύχτα κάλυπτε τα έκτακτα γεγονότα και φυσικά το διάγγελμα Ολάντ στις 5:00 τα ξημερώματα.

Η ΕΡΤ που το τελευταίο διάστημα έδειξε ότι μπορεί να «παίξει» δυνατά μπάλα, ξαφνικά εχθές το βράδυ απογοήτευσε το τηλεοπτικό κοινό… Κι ενώ δίνει την είδηση της τρομοκρατικής ενέργειας με τη Μαρία Παπαδοπούλου από το εξωτερικό δελτίο… Εγκατέλειψε και όλη τη νύχτα που εξελίσσονταν τα γεγονότα πρόβαλε ντοκιμαντέρ!

Είναι απαράδεκτο σε μια στιγμή που φάνηκε ότι ο οργανισμός επανεκκινήθηκε ειδησεογραφικά και μάλιστα προς τη σωστή κατεύθυνση… Δείχνοντας το μέγεθος και την ανεξαρτησία του – (θυμίζουμε ότι μόλις την περασμένη εβδομάδα διέκοψε τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο για να μεταδώσει την έκτακτη είδηση της συσκότισης της νότιας Αττικής, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει από καταβολής ΕΡΤ)… Κάποιοι φρόντισαν να τα σβήσουν όλα! Πρέπει λοιπόν να καταλάβουν αυτοί που έχουν την ευθύνη της ενημέρωσης, ότι δεν μπορούν να συμπεριφέρονται λες και ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας της χώρας είναι η κομματική ΑΥΓΗ! Έλεος!

The post «Μαύρη» στιγμή για την ΕΡΤ appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα