Χειμερινό ηλιοστάσιο, Χαϊκάλης-gate και Αλ Τσαντίρι News

Η χθεσινή 21η Δεκεμβρίου ήταν η μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου. Παλιά, οι μορφωμένοι την έλεγαν Χειμερινό Ηλιοστάσιο και διήρκησε περίπου 14 ώρες και 29 λεπτά.

Αν όμως εντός του 2015 κάνει Κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τους ΑΝΕΛ η νύχτα μπορεί να ξεπεράσει ακόμη και το 24ωρο.

Θα σταματήσουν και οι ψεκασμοί, ή τουλάχιστον δεν θα είναι ορατοί.

Πάνω που είπαμε ότι η χώρα σοβαρεύτηκε και νοικοκυρεύτηκε, διαπιστώνουμε ότι δεν μπορεί ούτε μια δωροδοκία της προκοπής να παράξει.

Αν ο εισαγγελέας

κλείσει την υπόθεση, παίζει να πάει για σενάριο στο Bollywood: ιλαροτραγωδία, με εναλλαγές ρόλων και συναισθημάτων. Οι κατήγοροι γίνονται κατηγορούμενοι, το καλό απέναντι στο κακό σε μια μονομαχία 50-50 και από κοντά οι Δέκα Μικροί Μήτσοι στη συσκευασία του ενός.

Το Χαϊκάλης-gate μετατρέπεται σε τηλεοπτικό παράθυρο του Αλ Τσαντίρι News.

Γιατί στα χρόνια των παχέων αγελάδων, οι μίζες πηγαινοέρχονταν και ήταν πραγματικές όχι χαλκευμένες, αλκαλικές και «χαϊκαλικές», ωθούσαν την οικονομία και τον τζίρο των καταστημάτων.

Οι ημερομηνίες του χειμερινού ηλιοστασίου μπορεί να είναι από τις 20 έως τις 23 Δεκεμβρίου. Ωστόσο, συχνότερα συμβαίνει στις 21 ή στις 22 ενώ πολύ πιο σπάνια είναι στις 20 και 23.

Οι αισιόδοξοι λένε ότι φέτος ο παγανιστικός «Θεός Ήλιος» θα νικήσει στις 29/12, δίχως να είναι γνωστό αν στην πλευρά των νικητών θα είναι και ο Σταύρος Δήμας.

Οι ανεξάρτητοι σιγοψήνονται, ο ΣΥΡΙΖΑ στην πρόταση συναίνεσης του Πρωθυπουργού απαντά με πρόταση εκλογών εντός του 2013 (για να κερδίσει τον χαμένο χρόνο), η ΔημΑρ δε βιώνει Προεδρική Εκλογή αλλά υπαρξιακή κρίση, οι ΑΝΕΛ συγκεντρώνουν τρία εκατομμύρια σε κέρματα των δύο ευρώ για να αποδείξουν πόσο δύσχρηστα είναι στην εξαγορά ψήφων και συνειδήσεων και να υπερθεματίσουν υπέρ της δραχμής

Με το ΚΚΕ δεν ασχολείται κανείς και αυτό είναι ακόμη μία απόδειξη ότι ο καπιταλισμός διαλύεται και μόνος του, χωρίς τα κομμουνιστικά κινήματα…

Με τη βενζίνη στο 1.39 όμως, αποπροσανατολίζεται ο λαός από τα προβλήματα του και ήδη το έχει ρίξει στις άσκοπες βόλτες…

Μ.Ο.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα