Ας συνετιστούμε οι Κεντροδεξιοί, έστω και την εσχάτη ώρα!

16:55 1/6/2012 - Πηγή: Antinews

Μέσα από μια πρωτόγνωρη, εξαιτίας των ιδιαιτεροτήτων της, δίνη πολιτικών εξελίξεων, φαίνεται ότι ήδη εισήλθαμε σε μια δραματική για την πατρίδα μας φάση. Και εννοώ την διαγραφόμενη εικόνα, σύμφωνα με την οποία η παράταξη της υπευθυνότητας, της σοβαρότητας, της επέκεινα του λαϊκισμού και προ πάντων, η παράταξη που δρα πάντοτε -μέσα από τα όποια λάθη της, αν θέλετε-  προς το συμφέρον της πατρίδας, θα είναι η καταρχήν νικήτρια των εκλογών της 17ης Ιουνίου.

Όμως τα πράγματα δεν είναι καθόλου απλά και προ παντός καθόλου

εύκολα!

Οι ισορροπίες είναι εξαιρετικά εύθραυστες! Δεν είμαι μάντης, δεν κέρδισα ποτέ ΠΡΟ-ΠΟ, δεν δύναμαι σε καμία περίπτωση να προβλέψω με ακρίβεια τα ποσοστά που θα πάρουν τα κόμματα στις επόμενες εκλογές. Όμως, σύμφωνα με τα σημάδια, σύμφωνα με τα «φαινόμενα», το μεγάλο διακύβευμα (να που την χρησιμοποίησα και εγώ τελικά αυτή τη χιλιοειπωμένη λέξη)  αυτών των εκλογών, που δεν είναι άλλο από την αποφυγή τού να ξεπέσουμε στην αφροσύνη του ΣΥΡΙΖΑ και την εξ αυτής καταστροφή όλων των δομών της Ελληνικής Υπόστασης, δεν εξαρτάται από την ζαριά των ΠΑΣΟΚΟ-ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ !!!!!

Αυτοί εμετρήθησαν (περίπου), εζυγίσθησαν (περίπου) και ξέρουμε (περίπου) το βάρος και τον αριθμό τους.

1. Είτε ως εκφραστές του καθαρού ΣΥΡΙΖΑ (αναρχία, ανωμαλία, τρομοκρατοφιλία κ.ο.κ.),

2. Eίτε ως λουφαδόροι μέτοικοι από το ΠΑΣΟΚ, που είναι και η συντριπτική πλειοψηφία, αυτοί δηλαδή, που διέθεταν ανέκαθεν και διαθέτουν ωσαύτως  ισχυρούς ρώθωνας, ισχυρόν εξουσιο-τακτισμόν και ισχυρόν κουταλο-τακτισμόν! (Δηλαδή, ας καταλάβουν οι ..’’θυμωμένοι’’, πρώην ΠΑΣΟΚΟΙ ότι ψηφίζοντας ΣΥΡΙΖΑ από θυμό προς το ΠΑΣΟΚ, που έφερε το μνημόνιο, δεν κάνουν τίποτα άλλο, από το να ξαναψηφίζουν τον δήμιό τους Μανωλιό, που άλλαξε τα ρούχα του και τα φόρεσε αλλιώς !!!!!!!)

3. Eίτε ως αφελείς «θυμωμένοι»!!!!

( Οι τελευταίοι συγχωρούνται λόγω εμφανούς παρορμητισμού, που ως γνωστόν, συσκοτίζει το νου  !  Οι δύο πρώτες κατηγορίες όμως, ποτέ!!!!!!!!!)

Αντιθέτως,

Η ζαριά των Κεντροδεξιών και των Ελλήνων πολιτών που αγαπούν πραγματικά την πατρίδα τους , ασχέτως πολιτικής προτιμήσεως θα κρίνει το αποτέλεσμα! Ας μη γελιόμαστε. Η τύχη της Ελλάδας κρέμεται από τις ψήφους των ανθρώπων που προβληματίζονται, που σκέπτονται, που το βασανίζουν,  που είναι φιλοπάτριδες, ή που ψήφισαν Καμένο, Χ.Α. και άλλες Δεξιές παραφυάδες!!!!!!   (Ας μην εξετάσουμε τα αίτια).

Γι’ αυτό θα ήθελα να απευθυνθώ σ’ αυτήν την μερίδα των Κεντροδεξιών (και άλλων δημοκρατικώς σκεπτόμενων)  και να την ρωτήσω:

Μιλάει ο Καμένος για μείωση συντάξεων, για φτώχια, για λουκέτα, για καταστροφικές συνέπειες του μνημονίου! Ποιος θα του θυμίσει ότι πριν καν βγει από το αυγό του, τα είχε ήδη βροντοφωνάξει ο Σαμαράς; Μήπως του τα …..’’σφύριζε’’(του Σαμαρά) ο Καμένος τότε και δεν το ξέρουμε ; Αλλά, αν είναι έτσι, γιατί δεν πήγε ο Καμένος στην Ευρώπη να δώσει τη μάχη εναντίον όλων, μα προ πάντων εναντίον εκείνων, που τώρα προσυπογράφουν τις τότε γνήσιες απόψεις του Σαμαρά και προσπαθο

Keywords
Τυχαία Θέματα