Αποκλειστικό: Συμμαχία Καραμανλή – Τσίπρα – Μητσοτάκη

08:09 1/4/2017 - Πηγή: Antinews

Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις συμβαίνουν τα τελευταία 24ωρα και δεν είναι καθόλου τυχαίες οι συναντήσεις που είχε ή προγραμματίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ συναντήθηκε χθες με τη Φώφη Γεννηματά και σε… κοινό ανακοινωθέν (non paper) συμφώνησαν ότι η κυβέρνηση πρέπει να φύγει το ταχύτερο. Την επόμενη εβδομάδα ο Κυριάκος συναντάται με τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς και φαίνεται ότι πάμε σε μια συμμαχία της αντιπολίτευσης κατά του κ. Τσίπρα.

Η αδυναμία να κλείσει η αξιολόγηση και τα σενάρια περί ανεπανόρθωτης ζημιάς της ελληνικής οικονομίας κινητοποιεί τις υγιείς, πατριωτικές δυνάμεις που συνεννοούνται προκειμένου να αντιμετωπίσουν την επερχόμενη καταστροφή.

Το Antinews σας αποκαλύπτει αποκλειστικά και ένα άλλο μυστικό ραντεβού που έγινε πριν από λίγα 24ωρα. Σε διαμέρισμα του κέντρου της Αθήνας συναντήθηκαν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα αυτοκίνητα των πολιτικών σταμάτησαν μακριά ώστε να μην καταλάβει ο κόσμος ότι υπάρχει κάποια σπουδαία σύναξη. Στο διαμέρισμα, λένε όσοι γνωρίζουν, υπήρχε μια γυναίκα που έφτιαξε καφέ στους τρεις και τους μοίρασε και κουλουράκια αλλά κι ένας σκύλος ράτσας… pug ο οποίος κουνούσε πέρα – δώθε το κεφάλι του από αυτά που άκουγε.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει στηθεί σκηνικό καλοκαιριού του 2011, όταν ο Γ. Παπανδρέου φώναξε τον Αντώνη Σαμαρά και του είπε ότι δεν μπορεί να κυβερνήσει. Ο Αλέξης Τσίπρας, προ του αδιεξόδου, πρότεινε μεγάλο συνασπισμό με τη Νέα Δημοκρατία και πρωθυπουργό τον Κώστα Καραμανλή με τον οποίο έχουν άριστες σχέσεις. Ο Κυριάκος να αναλάβει αντιπρόεδρος και ο… Μίμης Παπαγγελόπουλος να γίνει ο… Παππάς του νέου πρωθυπουργού.

Λέγεται ότι ο Καραμανλής έθεσε ως όρο να μπει στην κυβέρνηση ένα μεγάλο πολιτικό κεφάλαιο, ο Αντώναρος και τη θέση του Τζανακόπουλου να αναλάβει ο Ρουσόπουλος.

Ο Τσίπρας θα είναι αντιπρόεδρος αλλά από… ακτιβιστική πλευρά. Δηλαδή σε κάθε νομοσχέδιο σκληρό θα ψηφίζει ο Κυριάκος και θα κάνει διαδήλωση ο Αλέξης. Για τσάρο της οικονομίας πρότειναν τον… ηγούμενο Εφραίμ λόγω των εκπληκτικών του γνώσεων ενώ υπουργός Εξωτερικών θα αναλάβει ο… Φαήλος Κρανιδιώτης και τότε να δούμε τι θα κάνουν τα «γατάκια» οι Τούρκοι.

Υπουργός Παιδείας θα αναλάβει ο Βασίλης Κοντογιαννόπουλος από τα παλιά, μιας και πέθανε ο Αρσένης ενώ στην Υγεία, υποβαθμίζεται ο Πολάκης αλλά θα αναλάβει ο Μιχελογιαννάκης, γιατρός στο επάγγελμα.

Υπουργός κοινωνικών ασφαλίσεων θα αναλάβει ο… Στουρνάρας μετά τις δηλώσεις που έκανε για το ασφαλιστικό, ενώ η Αχτσιόγλου προαλείφεται για υπουργός… Survivor.

Δεν υπήρξε συμφωνία για τον Ευκλείδη αλλά μάλλον τον ετοιμάζουν για υφυπουργό Παιδείας ώστε να μάθει ελληνικά στα ελληνόπουλα. Και μια έκπληξη. Ο Κώστας Καραμανλής πρότεινε την αποχώρηση του πρωθυπουργού από το Μέγαρο Μαξίμου και την μετοίκησή του σε γνωστή ταβέρνα των Καλυβίων.

Δεν ξέρουμε αν θα προχωρήσει αυτή η συμφωνία αλλά λέγεται ότι μετά τη συνάντηση ο σκύλος πήρε αντικαταθλιπτικά χάπια.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα