Αποκαλύπτουμε το περιεχόμενο του “non paper” του Γιώργου στον Αντώνη

18:13 9/6/2011 - Πηγή: Antinews
Πρώτο θέμα αυτήν την στιγμή σε κανάλια και μπλογκ το σημείωμα που έδωσε ο Γιώργος Παπανδρέου στον Αντώνη Σαμαρά στηνκατ’ ιδίαν συνάντηση που είχαν πριν από το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών. Ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται και όλοι τώρα οι διαμορφωτές της κοινής γνώμης ψάχνουν να βρουν συναίνεση κάτω από
το τραπέζι. Υπενθυμίζουμε ότι την “αποκάλυψη” έκανε χθες τηλεοπτικά η Άννα Διαμαντοπούλου. Για να μην μείνουμε λοιπόν πίσω σας αποκαλύπτουμε το απόρρητο περιεχόμενο του μυστικού εγγράφου του ΓΑΠ προς τον αρχηγό της ΝΔ Ζητούσε καταρχήν να μάθει αν για κανό είναι καλύτερα στον Μεσσηνιακό ή στον Κυπαρισσιακό κόλπο και ποια είναι η βέλτιστη ποδηλατική διαδρομή από Πάτρα προς Πύλο.Επίσης είχε εξήντα επτά απορίες από το Ζάππειο ΙΙ και ζητούσε διευκρινήσεις και οπτικοαουστικό υλικό.  Ακόμη είχε χρόνια την απορία αν η Φάνη Πάλλη-Πετραλιά είναι ένα ή δύο πρόσωπα.Η βασικότερη πρόταση του Πρωθυπουργού προς τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήταν να γίνει πρωθυπουργός εσωτερικού ο Σαμαράς για να ασχοληθεί μόνο με το εξωτερικό ο Γιώργος.Η Διαμαντοπούλου εμπλέκεται στη διεθνή συνωμοσία κατά του Στρος Καν, σύμφωνα με την επιστολή αναφέρουν οι ίδιες συνομιλίες.Η Λαγκάρντ είναι ο άνθρωπος του Ανδρουλάκη στο ΔΝΤ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα κατέβει με τον ΛΑΟΣ στις επόμενες εκλογές .Στην κοινή επιτροπή των δύο κομμάτων ο κ. Γ. Παπανδρέου ζήτησε να είναι οπωσδήποτε η Έλσα Παπαδημητρίου. Υποσχέθηκε ότι κι αυτός θα στείλει τον Πεταλωτή Το αντικείμενο της επιτροπής θα αφορά μία βασική πρόβλεψη: πόσα χρόνια ακόμη η ΝΔ θα πατά τις μπανανόφλουδες που της πετά το ΠΑΣΟΚ;Πριν απαντηθεί το ερώτημα να ληφθεί υπόψη η γήρανση του πληθυσμού: Ο πληθυσμός της Ελλάδας αναμένεται να αυξηθεί από τα 11,3 εκατομμύρια τον Ιανουάριο του 2010 στα 11,6 εκατομμύρια το 2035 (+2,7%), στη συνέχεια όμως θα ακολουθήσει πτωτική πορεία και θα φτάσει τα 11,2 εκατομμύρια το 2060 (-0,1%).
Αυτό προκύπτει από στοιχεία της Eurostat για τους πληθυσμούς των 27 χωρών-μελών της ΕΕ την περίοδο 2010-2060. Σύμφωνα με τα στοιχεία της κοινοτικής στατιστικής υπηρεσίας, το 2060 τα άτομα άνω των 80 ετών θα αντιπροσωπεύουν το 13,3% του πληθυσμού της Ελλάδας, από 4,6% που ήταν το 2010. Θα είναι πολύ τυχεροί οι Έλληνες το 2060. Θα είναι λίγοι αλλά θα έχουν το μεγαλύτερο χρέος στην υφήλιο. Θα το κουρεύουν τέσσερις φορές το χρόνο και άλλες τρεις καθάρισμα σβέρκου.  Το επίσης ελπιδοφόρο είναι ότι το 2060 ο Κώστας Μητσοτάκης , σε ώριμη πολιτικά ηλικία θα οδηγήσει το έθνος στα πεπρωμένα του. Ας επιστρέψουμε όμως στο 2011 και στο non paper του Πρωθυπουργού που έκλεινε με την ευχή η επόμενη συνάντηση των δύο ανδρών να είναι στην τελετή παράδοσης-παραλαβής του Μαξίμου… Μ.Ο.  
Keywords
Τυχαία Θέματα