Αποκάλυψη: Ο τριτοξάδερφος του μπατζανάκη του κουνιάδου του Σαμαρά, στη λίστα για ψώνια από του Μαρινόπουλου

Σας έχουμε μια μεγάλη αποκάλυψη. Ο τριτοξάδερφος του μπατζανάκη του κουνιάδου της γυναίκας του μπάρμπα της γυναίκας του Αντώνη Σαμαρά είναι στη λίστα Λαγκάρντ. Είναι και στη λίστα Μπόργιανς αλλά και στη λίστα για… ψώνια από του Μαρινόπουλου.

Βεβαίως η αποκάλυψη δεν είναι δική μας, ανήκει στον κολοσσό της δημοσιογραφίας, βραβευμένο με το βραβείο «Πουλίτζερ» της Αριστεράς, τον μέγα διανοητή, πρώην στέλεχος του Mega,

αργότερα κρατικοδίαιτο και τώρα «πιστόλι» του ΣΥΡΙΖΑ, Κ. Βαξεβάνη.

Μετά την «αποκάλυψη» της φυλλάδας του γνωστού «μεγαλοεκδότη» - ταβερνιάρη για τον πεθερό του αδερφού του κ. Σαμαρά, αποκάλυψη για την οποία γελάνε και οι πέτρες της πλατείας Κουμουνδούρου, ο Βαξεβάνης έβγαλε κι άλλο θέμα. Έχοντας την αποκλειστικότητα των γραφόμενων στη λίστα Λαγκάρντ (την ίδια που αυτός είχε πρωτοδημοσιεύσει, αλλά… είχε ξεχάσει να βγάλει το όνομα μεγαλοεπιχειρηματία), ο στρατευμένος δημοσιογράφος του συστήματος Μαξίμου αποφάσισε να εκτελέσει την αποστολή του. Ξέροντας καλά ότι με έναν απλό ανεμιστήρα και πολύ λάσπη μπορείς να τα κάνεις όλα βρόμικα, δημοσίευσε ότι στη λίστα Λαγκάρντ είναι και τα ξαδέρφια του πρώην πρωθυπουργού, παιδιά του αδερφού της μάνας του Σαμαρά. Ο Ζάννας εμφανίζεται να έχει ανοίξει λογαριασμό το 1999 και προφανώς αυτό είναι μεμπτό. Γιατί ο άνθρωπος και ο κάθε άνθρωπος που υπάρχει στη λίστα και έβγαλε λεφτά με τον ιδρώτα του, έκανε το λάθος να ανοίξει λογαριασμό πριν από 17 χρόνια, όταν βεβαίως ο Σαμαράς ήταν «απόκληρος» του πολιτικού συστήματος και ο Βαξεβάνης ένας... ανύπαρκτος δημοσιογράφος που συνεχίζει να είναι τέτοιος.

Αλλά το έχουμε ξαναπεί. Δεν έχει σημασία αν είναι κάτι σοβαρό και αληθινό. Σημασία έχει ο στόχος. Να δημιουργήσει ζήτημα, να συζητηθεί, να μείνει η ρετσινιά και ο δημοσιογράφος να δρέψει τους καρπούς της «πληρωμένης» αποστολής του.

Απορούμε που δεν βγήκε η Γεροβασίλη να ζητήσει εξηγήσεις. Πώς και το ξέχασε; Δεν της έστειλε ο Βαξεβάνης το δημοσίευμα; Μα στο Μαξίμου φτιάχνονται όλα αυτά πώς τους ξέφυγε;

Η κατάσταση μπορεί να μοιάζει αστεία αλλά είναι άκρως επικίνδυνη. Η Χούντα της Αριστεράς που κάνει υποκλοπές, απειλεί δημοσιογράφους και κανάλια, ποδηγετεί τη δικαιοσύνη, στήνει κομματικούς στρατούς, τώρα έχει βάλει τα παρτάλια της δημοσιοκαφρίλας να κηλιδώσουν τη φήμη πολιτικών αντιπάλων τους. Σειρά θα πάρει ο Μητσοτάκης ή όποιος απειλεί την εξουσία του κ. Τσίπρα. Θα δούμε κι άλλα δημοσιεύματα από τα γνωστά παπαγαλάκια. Αλλά πόσο θα αντέξουν όλοι αυτοί οι τιποτένιοι; Θα τους αποβάλει το ίδιο το σύστημα που έχουν στήσει, όποιο αφεντικό κι αν τους συντηρεί.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα