Αποκάλυψη: O Κυριάκος... στήνει άγαλμα στον Παππά

Πόσο γρήγορα αλλά και πόσο βασανιστικά περνά ο καιρός. Χθες είχε γενέθλια το Μαξίμου. Ένας χρόνος πέρασε από τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές κι αντί να σβήνουν κεράκια, τρέχουν να σβήσουν φωτιές που όμως έχουν ανάψει και καίνε το.... ηθικό πλεονέκτημα. Η κυβέρνηση βρίσκεται στην πιο δύσκολη στιγμή της... σύντομης καριέρας της, μόλις ένα χρόνο από εκείνη την αποφράδα 20η Σεπτεμβρίου.

Παρά το γεγονός ότι με Μεϊμαράκη πρωθυπουργό δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε την Ελλάδα, για σκεφτείτε όμως αν θα ήταν πολύ καλύτερη χώρα αν υπήρχε ένας άλλος ένοικος του Μαξίμου; Με κυβέρνηση συνεργασίας ή με νίκη της ΝΔ πέρυσι η πατρίδα μας θα ήταν πολύ διαφορετική.

Μετά Χριστόν προφήτες δεν είμαστε, αλλά είναι βέβαιο ότι η καταστροφή θα είχε αποφευχθεί. Και στην οικονομία, όπου οι ιδεοληψίες δεν αφήνουν να γίνει τίποτε, και στην κοινωνία, όπου βράζει με το προσφυγικό αλλά και στα θέματα ηθικής.

Όχι ότι η ΝΔ είναι η... άμωμος παρθένα. Αλλά θέλουμε να πιστεύουμε ότι έχει βάλει μυαλό. Και σίγουρα θα ήταν καλύτερα τα πράγματα αφού δεν θα υπήρχαν πολλά περιθώρια για... μεγάλα κόλπα.

Όμως, ευτυχώς που ο Παππάς, αυτός ο άγιος άνθρωπος σκέφτηκε να κάνει τον διαγωνισμό για τις άδειες. Ευτυχώς που είχε αυτή τη φαεινή ιδέα και τα έκανε όλα μπάχαλο. Άγαλμα θα του στήσει ο Κυριάκος και η Νέα Δημοκρατία. Τέτοιο δώρο στην επέτειο της... επέλασης της αριστερής χούντας δεν το περίμενε ούτε ο πιο αισιόδοξος οπαδός της Νέας Δημοκρατίας.

Ένα τραγούδι του Τριπολίτη αν δεν κάνουμε λάθος έλεγε: «Γενέθλια κι αγόρασα σκοινί. Τον κόμπο μου τον έχω δέσει πρόχειρα. Παραληρώντας πάνω στο σκοινί στον τελευταίο ρόλο του αυτόχειρα». Αυτόχειρες... παρθένοι στον ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν. Αλλά θα παραληρούν στο σκοινί που οι ίδιοι έβαλαν στο λαιμό τους. Για τιμωρία μέχρι να τους βγει η ψυχή.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα