ΝΔ: Τέλος το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς μετά τα πόθεν έσχες των καναλαρχών

Επίθεση κατά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε με αφορμή το ζήτημα που έχει προκύψει με το πόθεν έσχες των τεσσάρων υπερθεματιστών κάνοντας λόγο για «το τέλος του ηθικού πλεονεκτήματος της Αριστεράς».

Η αξιωματική αντιπολίτευση γνωστοποίησε πως αυτό που ζητάει είναι ριχθεί άπλετο φως

και να απαντηθούν όσα ερωτήματα υπάρχουν αναφορικά με το πόθεν έσχες τους.

Συγκεκριμένα, ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, Κώστας Τσιάρας, τόνισε πως η συζήτηση στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειες οφείλει να είναι συνολική και πως αυτό είναι μια επιθυμία ολόκληρου του πολιτικού συστήματος.

Ο Μάκης Βορίδης, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, τόνισε: «Σήμερα είναι μια ιστορική ημέρα, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να αποχαιρετήσει οριστικά το ηθικό πλεονέκτημα».

Ο κ. Βορίδης συνέχισε λέγοντας: «Αυτό που υπήρξε η ναυαρχίδα της κυβέρνησης για την διαφάνεια και τη δημοκρατία, ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες, η κυβερνητική πλειοψηφία δεν θέλει να συζητηθεί». Για να καταλήξει: «Τράπεζα Αττικής, Σπίρτζης, Καραμπάτσος, κυβέρνηση, Καλογρίτσας, πενταμελής επιτροπή του διαγωνισμού, όλα αυτά φαίνεται να σχετίζονται μεταξύ τους».

Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος δήλωσε: «Η άρνηση του ΣΥΡΙΖΑ να συμπράξει σε μία υπόθεση διαφάνειας, συνιστά την πλήρη απονομιμοποίηση του διαγωνισμού».

Λίγο μετά το πέρας της συνέντευξης Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, η κυβέρνηση απάντησε ως εξής:

«Η κυβέρνηση εφαρμόζει τους κανονισμούς και τους Νόμους του Κράτους.Η προσπάθεια της αξιωματικής αντιπολίτευσης και των «λυτών και δεμένων» να μην εφαρμοστούν οι νόμοι και να πλήξουν το ηθικό πλεονέκτημα της κυβέρνησης,, πέφτει στο κενό.Το καθεστώς της ανομίας των 27 χρόνων στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο, έκλεισε οριστικά και αμετάκλητα».

eleftherostypos.gr

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα