Αποδυτήρια αλα Μπαρτσελόνα στον Αγιο Κοσμά

Αποδυτήρια που θα ζήλευαν η Μπαρτσελόνα , η Μάντσεστρ Γιουνάιτεντ αλλά και πιθανότατα οι Λέικερς στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού διαθέτουν τα κολυμβητήρια του Αθλητικού Κέντρου του Αγίου Κοσμά.

Τα αποδυτήρια που ανακατασκευάστηκαν πλήρως και αναδιαρρυθμίστηκαν την σεζόν 2010-11 κόστισαν στην τότε Νομαρχία Αθηνών 1.232.000 ευρώ (!!!) όπως αναφέρεται και στην επίσημη ιστοσελίδα της Τεχνικής Εταιρείας που ανέλαβε το έργο και μπορείτε

να δείτε εδώ.

Το εξίσου εντυπωσιακό είναι ότι αφού κόστισαν ένα κάρο λεφτά κι αφού ολοκληρώθηκε η ανακατασκευή τους τα κολυμβητήρια παρέμειναν κλειστά για οικονομικούς και μόνο λόγους για περισσότερα από δυο χρόνια. Κι αν δεν ερχόταν ο υπουργός Πολιτισμού Πάνος Παναγιωτόπουλος να δώσει εντολή να ανοίξει το ένα από τα τρία προκειμένου να στεγαστούν οι γύρω Όμιλοι που είχαν μείνει χωρίς πισίνα ακόμη κλειστά θα ήταν.

Με λίγα λόγια τα πανάκριβα υλικά των αποδυτηρίων σάπιζαν για δυο χρόνια κάτω από τις εξέδρες των κολυμβητηρίων του Αγίου Κοσμά και σε λίγο καιρό θα χρειάζονταν νέα ανακαίνιση και ποιος ξέρει πόσα χρήματα ακόμη.

Keywords
Τυχαία Θέματα