Από την βύθιση στην καταστροφή... ένα ζεϊμπέκικο δρόμος

Όταν έγινε το έγκλημα του Σαρωνικού και είδαμε την απαράδεκτη αντίδραση του υπουργού κ. Κουρουμπλή, είπαμε ότι πρόκειται περί ανικανότητας. Ή εν πάση περιπτώσει ήταν στο ταξιδάκι του στον… Τάμεση και δεν ήθελε να του το χαλάσει ένα παλιοπλοίο.

Όμως, οι αποκαλύψεις που βλέπουν το φως δείχνουν ότι κάτι μεγαλύτερο υπάρχει πίσω από την «ανικανότητα» του κ. Κουρουμπλή.

Δημοσιεύεται, λοιπόν ένα βίντεο από τη γιορτή του Θεόδωρου Κουντούρη, ιδιοκτήτη του «Αγία Ζώνη ΙΙ», τον περασμένο Μάρτιο. Εκεί πήγε ο υπουργός και προφανώς ήπιε τα ποτάκια του οπότε ήρθε στο… τσακίρ κέφι κι άρχισε τα ζεϊμπέκικα..

Η γιορτή διοργανώθηκε στο γνωστό Ammos της παραλιακής. Tο εν λόγω βίντεο πόσταρε στον λογαριασμό της στο Facebook, η σύζυγος του κ.Κουντούρη, Κατερίνα, περήφανη προφανώς που ο υπουργός τίμησε με την παρουσία του τον σύντροφο της ζωής της.

Το ερώτημα που τίθεται πλέον είναι αν η γνωριμία Κουρουμπλή-Κουντούρη έπαιξε κάποιο ρόλο στην ολιγωρία που έδειξε τις πρώτες ώρες η κυβέρνηση ως προς τη διαχείριση του ναυαγίου με αποτέλεσμα την άνευ προηγουμένου ρύπανση στον Σαρωνικό. Αν δηλαδή οι φιλικές σχέσεις του υπουργού με τον πλοιοκτήτη συνέβαλαν στο να μην υπάρξει άμεση αντίδραση για το ναυάγιο που ρύπανε όλη την Αττική.

Ο υπουργός καλείται να απαντήσει αν έχει μεροληπτήσει κατά του φίλου του με τον οποίο τα πίνουν και χορεύουν. Έχει τα κότσια να απαντήσει κι ακόμη περισσότερο, έχει το φιλότιμο να παραιτηθεί τώρα;

Απάντηση Κουρουμπλή

Όπως τονίζει ο υπουργός Ναυτιλίας, η εκδήλωση στην οποία παρευρέθηκε ήταν η Ετήσια Εκδήλωση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Ναυπηγικής Βιομηχανίας.

Αναλυτικά ο κ. Κουρουμπλής αναφέρει:

"Το σημερινό επεισόδιο, που με εμφανίζει να χορεύω σε εκδήλωση του ιδιοκτήτη του Δ/Ξ Αγία Ζώνη 2 είναι λυπηρό και αναδεικνύει τον ιστό της λάσπης που υφαίνεται για το πρόσωπο μου, με σαφή στόχο να πληγεί η Κυβέρνηση. Ο συνδυασμός ενός άσχετου γεγονότος με το ναυάγιο του δεξαμενοπλοίου αποδεικνύει τον πανικό στον οποίο έχουν περιέλθει όσοι ήλπιζαν να μας χρεώσουν αναποτελεσματικότητα και ολιγωρία.

Η εκδήλωση στην οποία παραβρέθηκα ως όφειλα, ήταν η Ετήσια Εκδήλωση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Ναυπηγικής Βιομηχανίας. Υπάρχει και σχετική ανακοίνωση του Συνδέσμου. Θεωρώ αυτονόητο ότι το να αποδέχεται ο υπουργός προσκλήσεις εκπροσώπων του παραγωγικού ιστού της χώρας, δεν είναι μόνο συμβατό με τη δραστηριότητά του, αλλά και επιβεβλημένο. Τέτοιου είδους ολοκληρωτικές συμπεριφορές όμως, όπως τα σημερινά δημοσιεύματα, αποκαλύπτουν το DNA του αναχρονιστικού μηχανισμού που επιχειρεί να ματαιώσει κάθε προσπάθεια για το αύριο του τόπου.

Η πρωτοβουλία μου να ζητήσω και από τα άλλα κόμματα να καταθέσουμε από κοινού αίτημα στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για επανεξέταση όλων των αθωωτικών πράξεων και αποφάσεων της τελευταίας δεκαετίας που συνδέονται με το λαθρεμπόριο και άλλες εγκληματικές πράξεις, έχει αναστατώσει πολλά συμφέροντα.

Η προσπάθεια εκβιασμού μου θα πέσει στο κενό".

Δείτε το βίντεo:

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα