Απάντηση στον Ν. Χατζηνικολάου

Με δύο μηνύματα στο twitter ο γνωστός εκδότης Νίκος Χατζηνικολάου απευθύνεται στο Antinews και απαντά στο δημοσίευμα που κάναμε σχετικά με τις σχέσεις του με το ΠΑΣΟΚ και τη Φώφη Γεννηματά.

Στο πρώτο Twitt αναφέρει ουσιαστικά ότι δεν έχουμε αποδεικτικά στοιχεία ως προς το αν συνεργάζεται με τη Χαρίλαου Τρικούπη ενόψει των εκλογών της Κεντροαριστεράς. Λέει μάλιστα: «Τελευταία φορά που

πήγα στη Χαριλάου Τρικούπη ήταν για να κάνω τη συνέντευξη Βενιζέλου στο Enikos! Ντροπή!».

Στο δεύτερο μήνυμα είναι πιο επιθετικός λέγοντας: «Διορθώστε την αθλιότητα που γράφετε για μένα για να μην αναγκαστώ να προσφύγω στη δικαιοσύνη! Ντροπή!».

Σε ό,τι αφορά το δεύτερο μήνυμα τι να πούμε. Όταν ένας δημοσιογράφος και μάλιστα ιδιοκτήτης μέσων ενημέρωσης απειλεί άλλο μέσο ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη τότε έχουν χάσει το νόημά τους και οι βασικές αρχές της δημοσιογραφίας. Κι αν θυμόμαστε καλά οι πολιτικοί είναι αυτοί που προσφεύγουν σε τέτοιες πρακτικές, δεν περιμέναμε και από δημοσιογράφους να τις χρησιμοποιούν.

Αναφορικά με τα αποδεικτικά στοιχεία έχουμε δύο πράγματα μόνο να πούμε:

Το πρώτο είναι αν ο κ. Χατζηνικολάου ήταν πριν από μερικές εβδομάδες σε σύσκεψη στον τέταρτο όροφο του κτιρίου της Χαρίλαου Τρικούπη όπου βρίσκονταν μαζί του κορυφαία στελέχη του κόμματος, αλλά όχι η Φώφη Γεννηματά. Κι απ’ ότι λένε οι παροικούντες των Εξαρχείων έχει πάει κι άλλες φορές εκεί.

Το δεύτερο είναι αν πριν από μερικές ημέρες ο γνωστός εκδότης ήταν με τη σύζυγό του και ένα ζευγάρι ακόμη (ένας πολιτικός γνωστός με τη σύντροφό του) σε γνωστό εστιατόριο. Κι αν την ώρα του δείπνου δέχθηκε τηλεφώνημα από την ίδια τη Φώφη Γεννηματά όπου και οι θαμώνες του μαγαζιού άκουγαν καθαρά όλη την γραμμή και το πρόγραμμα που έπρεπε να σχεδιαστεί.

Είπαμε, έχουμε μάτια και αυτιά παντού και αφελείς δεν είμαστε.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα