Αντιδράσεις για Παπαδήμο

Ο Παν. Λαφαζάνης, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε, μεταξύ άλλων, για τη νέα κυβέρνηση Λ. Παπαδήμου:

«Με τον Λ. Παπαδήμο πρωθυπουργό, η εξουσία πέρασε απευθείας, χωρίς περιττές

διαμεσολαβήσεις, στις τράπεζες και το Γερμανικό μονεταρισμό.

Βαδίζουμε, ολοταχώς, για μια κυβέρνηση φανατικών υπαλλήλων του ευρώ, της ΕΚΤ και της Γερμανικής ευρωαποικιοκρατίας και για ένα νέο σκληρότερο και αγριότερο ΜΝΗΜΟΝΙΟ σε βάρος της Ελλάδας!

Μπορεί, όμως, να λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο…»

Επιθυμία της ελληνικής πλουτοκρατίας και της ΕΕ είναι, σύμφωνα με το ΚΚΕ ο νέος πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος. Το Κομμουνιστικό Κόμμα καλεί το λαό «απέναντι σε αυτήν τη μαύρη συμμαχία να αντιτάξει τη δική του εργατική – λαϊκή συμμαχία για να τους εμποδίσει και να τους ανατρέψει».

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «το ΠΑΣΟΚΝΔ και ο Καρατζαφέρης έθεσαν επικεφαλής της κυβερνητικής τους σύμπραξης τον τραπεζίτη Λ. Παπαδήμο, αυτή είναι η επιθυμία της ελληνικής πλουτοκρατίας και της

Για κυβέρνηση στις υπηρεσίες των τραπεζών και των αγορών έκανε λόγο ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Αρματος Πολιτών, Γιάννης Δημαράς, σχολιάζοντας την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης που έλαβε ο κ. Λουκάς Παπαδήμος.

«Μετά από τόσες μέρες, αφού καταπατήθηκαν οι δημοκρατικοί θεσμοί και το Σύνταγμα, κατάφεραν, τελικά, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, με τη συνδρομή του κ. Καρατζαφέρη, να επιλέξουν κυβέρνηση. Η κυβέρνηση αυτή δεν έχει την εντολή του ελληνικού λαού. Προφανώς, πρόκειται για κυβέρνηση στις υπηρεσίες των τραπεζιτών και των αγορών. Η λύση εξακολουθεί να είναι μία: οι εκλογές», ανέφερε χαρακτηριστικά

Την ικανοποίησή της για την ολοκλήρωση της προσπάθειας ανάδειξης πρωθυπουργού ευρείας αποδοχής, εκφράζει η Δράση σε ανακοίνωσή της.

Εύχεται στον κ. Παπαδήμο καλή επιτυχία και καλή τύχη.

Keywords
Τυχαία Θέματα